Τεράστια ΜΑΓΚΙΑ της Μονακό: έδωσε συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ!

Απόλυτος σεβασμός! Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία καθώς το 8-4 απέναντι στη Λέγκια συνιστά πλέον το πιο ευρύ σκορ στο Champions League και η Μονακό δεν της έδωσε μόνο τα σκήπτρα αλλά και συγχαρητήρια!

Τεράστια ΜΑΓΚΙΑ της Μονακό: έδωσε συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ!

5 Νοεμβρίου 2003. Η Μονακό συντρίβει με το εξωπραγματικό 8-3 την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο "Lui II" έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντάντο Πρσο (4 γκολ) και γράφει ιστορία καθώς τα 11 γκολ συνιστούν την μεγαλύτερη επιθετική συγκομιδή σε αγώνα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Όλοι τότε πίστευαν πως αυτό το νούμερο δύσκολα θα μπορούσε να βρεθεί κάποια άλλη ομάδα να το "ματσάρει" όμως 13 χρόνια αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου 2016, η Ντόρτμουντ είχε διαφορετική άποψη, αφού με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 8-4 επί της Λέγκια (χατ-τρικ ο Ρόις) πήρε εκείνη τα πρωτεία, με τα 12 γκολ να είναι πλεον το σχετικό ρεκόρ.

Τεράστια ΜΑΓΚΙΑ της Μονακό: έδωσε συγχαρητήρια στην Ντόρτμουντ!

Πώς αντέδρασαν οι Μονεγάσκοι; Έδειξαν άριστα αντανακλαστικά αφού λίγο μετά το 2-1 επί της Τότεναμ στο Πριγκηπάτο που τους έστειλε αυτόματα στους "16" του Champions League και μάλιστα ως 1ους από τον όμιλο τους, μοίρασαν "μπράβο" στους Βεστφαλούς μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Twitter!

"Συγχαρητήρια BVB!", ήταν το σχετικό μήνυμα των Μονεγάσκων που συνοδευόταν από το hashtag "History" ( "Ιστορία").

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τρέλα στο Ντόρτμουντ: ένα γκολ κάθε 8 λεπτά παιχνιδιού!
Έγραψε ιστορία η Ντόρτμουντ, σπουδαία "διπλά" για Γιουβέντους και Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK