ΕΠΟΣ: πανηγύρισε γκολ με λάθος φανέλα!

Ο Λορέντσο Ινσίνιε άνοιξε το σκορ για την Νάπολι κόντρα στην Φέγενορντ και έσπευσε να το αφιερώσει στον "λαβωμένο" Μίλικ όμως δεν λογάριασε τους... απρόσεκτους συμπαίκτες του (VIDEO)!

ΕΠΟΣ: πανηγύρισε γκολ με λάθος φανέλα!

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες! Ο Λορέντσο Ινσίνιε σκόραρε μόλις στο 7ο λεπτό στο "San Paolo" κόντρα στην Φέγενορντ και η πρώτη του κίνηση ήταν να τρέξει προς τον πάγκο και να ζητήσει μία φανέλα του Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά πριν λίγες ημέρες και χειρουργήθηκε στο γόνατο, γεγονός που θα τον κρατήσει μέχρι τον Φλεβάρη του 2018 εκτός δράσης.

ΕΠΟΣ: πανηγύρισε γκολ με λάθος φανέλα!

Ο λόγος που ζήτησε τη φανέλα του Πολωνού στράικερ ήταν για να του αφιερώσει το γκολ και όταν του την πέταξαν την έδειξε αμέσως προς την κάμερα, για να αντιληφθεί όμως άμεσα ότι είχε γίνει κάποιο... μπέρδεμα.

ΕΠΟΣ: πανηγύρισε γκολ με λάθος φανέλα!

Η φανέλα που έπιασε στα χέρια του ήταν του Ζιελίνσκι, με τον Ιταλό άσο να την πετάει πίσω (διατηρώντας πάντως το χαμόγελό του) και να παίρνει μετά από δευτερόλεπτα εκείνη του Μίλικ, για να υψώσει με υπερηφάνεια τη φανέλα με το Νο 99.

News 24/7

24MEDIA NETWORK