"Χαμός" για τον πανηγυρισμό Μπαλοτέλι στο αυτογκόλ της Γιουβέντους

Στα δικά του γκολ δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός όμως αυτό της Σπόρτινγκ εις βάρος της Γιουβέντους το πανηγύρισε έξαλλα ο Μάριο Μπαλοτέλι. Και ακολούθησε... χαμός (VIDEO).

AC Milan's Mario Balotelli gestures after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's Mario Balotelli gestures after missing a scoring chance during a Serie A soccer match between AC Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 9, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Τέτοια πολεμική στα social media, χωρίς μάλιστα να αγωνίζεται, μόνο ο Μάριο Μπαλοτέλι μπορεί να την προκαλέσει.

Ο "Super Mario" θέλησε να βγει live στο Instagram, την παραμονή του αγώνα της Νις με την Λάτσιο (ρώτησε μάλιστα αστειευόμενος τη σημαία της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, αν θα τον υποστηρίξει) και αυτό που έκανε ήταν να βγάλει εκτός εαυτού τους φίλους της Γιουβέντους.

Τη στιγμή που η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο "Allianz Stadium" με το αυτογκόλ του Αλέξ Σάντρο, ο Ιταλός επιθετικός το πανηγύρισε έξαλλα (δεν τρέφει και μεγάλη συμπάθεια στην "βέκια σινιόρα" έχοντας παίξει σε Ίντερ και Μίλαν) και τις επόμενες ώρες η σελίδα κατακλύστηκε από υβριστικά μηνύματα φίλων των "μπιακονέρι".

Φανταστείτε πόσα μηνύματα θα πήρε ο Μπαλοτέλι, μετά το γκολ του Μάντζουκιτς στο 84' που σφράγισε την ανατροπή του σκορ για την ομάδα του Αλέγκρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK