Ο ΑΠΟΕΛ σόκαρε την Ντόρτμουντ με σούπερ δώρο του γκολκίπερ!

Ο γκολκίπερ της Ντόρτμουντ έκανε ένα ανέλπιστο δώρο στον ΑΠΟΕΛ και η ομάδα του Γιώργου Δώνη το εκμεταλλεύτηκε για να ανοίξει το σκορ στο "ΓΣΠ" (VIDEO)!

APOEL Nicosia's Praksitelis Vouros, left, and Dortmund's Christian Pulisic challenge for the ball during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
APOEL Nicosia's Praksitelis Vouros, left, and Dortmund's Christian Pulisic challenge for the ball during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Borussia Dortmund at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Oct. 17, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Η Ντόρτμουντ ήταν το μεγάλο φαβορί για να φύγει με τη νίκη από την Κύπρο και να πανηγυρίσει τους πρώτους βαθμούς στους ομίλους του Champions League, όμως στο 62ο λεπτό υπέστη σοκ καθώς βρέθηκε πίσω το σκορ.

"Συμμετοχή" στο γκολ των πρωταθλητών Κύπρου είχε πάντως και ο κίπερ της ομάδας της Βεστφαλίας, καθώς ο Ρόμαν Μπούρκι πρώτα έδωσε πάσα σε παίκτη του... ΑΠΟΕΛ, ενώ στη συνέχεια είχε ασταθή απόκρουση σε σουτ, για να δει τον Μικαέλ Ποτέ να τον αποφεύγει περίτεχνα και να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους!

Ο Ποτέ έγινε μάλιστα ο δεύτερος παίκτης από το Μπενίν που σκοράρει στο Champions League μετά τον Μπατατούντε Μπέγιο, που είχε βρει δίχτυα με τη φανέλα της Ζίλινα το 2010.

News 24/7

24MEDIA NETWORK