Ο μαέστρος, τα αλάνια και το ακατάλληλο video του Σαββίδη!

O ΠΑΟΚ πήρε πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στο "Λουζ" της Λισσαβώνας, 1-1 κόντρα στην Μπενφίκα , γεγονός που έκανε τον Γιώργο Σαββίδη να αποθεώσει μεσω Instastory τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και δύο από τος παίκτες του "Δικεφάλου". Φυσικά δεν έλειψε και η έκπληξη με το ακατάλληλο για ... ανήλικους VIDEO!

Ο μαέστρος, τα αλάνια και το ακατάλληλο video του Σαββίδη!
ΕUROKINISSI

Για μεγάλα διαστήματα του αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο να αναχαιτίσει τους αντιπάλους του μάλιστα από το 20' μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους υπέφεραν οι παίκτες του, ωστόσο το αήττητο στην Ευρώπη διατηρήθηκε για πέμπτο σερί ματς από την αρχή της σεζόν.

Για αυτό φρόντισε ο Αμρ Ουάρντα που μπήκε στο ματς στο 62' (πρώτη αλλαγή του Λουτσέσκου) και στο 76' δικαίωσε πανηγυρικά τον προπονητή του, σκοράροντας στην εστία του Οδυσέα Βλαχοδήμου και κάνοντας... κόλαση τη ζωή των Ιβήρων στη ρεβάνς της Τούμπας την ερχόμενη εβδομαδα.

Όπως ήταν λογικό, το αποτέλεσμα αυτό έφερε ενθουσιασμό στους οπαδούς του "Δικεφάλου του Βορρά" και η περίπτωση του Γιώργου Σαββίδη, γιο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν, είναι χαρακτηριστική, καθώς "πήρε φωτιά" ο λογαριασμός του στο Instagram μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

"Μπράβο αλάνια! Τώρα τα πάντα είναι στα χέρια μας", ήταν το πρώτο του μήνυμα, για να απονείμει τα εύσημα στη συνέχεια μέσα από φωτογραφίες στον σκόρερ Ουάρντα, στον κίπερ Πασχαλάκη (με το σχόλιο "tinaftore alani") και στον κόουτς Λουτσέσκου (τον αποκάλεσε "μαέστρο").

Ο μαέστρος, τα αλάνια και το ακατάλληλο video του Σαββίδη!
Ο μαέστρος, τα αλάνια και το ακατάλληλο video του Σαββίδη!

Επιπλέον, ο Γιώργος Σαββίδης πόσταρε και... ένα τρένο που είχε βγάλει φωτογραφία στο "Broad Contemporary Art Museum" από την πρόσφατη επίσκεψή του στο Λος Άντζελες, θέλοντας προφανώς να στείλει το μήνυμα πως ο φετινός ΠΑΟΚ θυμίζει... τρένο που δεν σταματάει πουθενά!

"Κερασάκι στην τούρτα" στην ινσταγκραμική του επέλαση ήταν φυσικά το video που δημοσίευσε από τον έξαλλο πανηγυρισμο των παικτών του ΠΑΟΚ δευτερόλεπτα αφότου ο Αμρ Ουάρντα είχε παραβιάσει την εστία της Μπενφίκα, με τον Γιώργο Σαββίδη να χρησιμοποιεί την λέξη "κ@βλ@" για να περιγράψει το ασπρόμαυρο πάρτι που στήθηκε από το 76' και μετά στην πορτογαλική πρωτεύουσα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK