"Στείλε τον κάμεραμαν για κάμψεις": Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιαστής στη ρωσική τηλεόραση

Ο 56χρονος τεχνικός εκπληρώνει κάτι που μάλλον υπήρξε όνειρο του εδώ και πολλά χρόνια: Να έχει τα ηνία μιας τηλεοπτικής εκπομπής με εκατομμύρια θεατές. Τι ακριβώς θα παρουσιάσει ο Ζοζέ Μουρίνιο.

"Στείλε τον κάμεραμαν για κάμψεις": Ο Ζοζέ Μουρίνιο παρουσιαστής στη ρωσική τηλεόραση
(AP/DAVE THOMPSON)

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Ο προπονητής που αγάπησε τις τηλεοπτικές κάμερες περισσότερο από τα συστήματα επίθεσης με δυο σέντερ φορ, ο Ζοζέ Μουρίνιο θα παρουσιάσει μια τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι RT, γνωστό στο παρελθόν και ως Russia Today. Ο 56χρονος τεχνικός λίγους μήνες μετά την απόλυση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αφού γλίτωσε τα σίδερα τις φυλακής, θα παρουσιάσει το 'On The Touchline with José Mourinho', μια εκπομπή σχολιασμού ποδοσφαιρικών αγώνων - με έμφαση στα παιχνίδια του Champions League- που θα κάνει πρεμιέρα στον Ρώσικο τηλεοπτικό σταθμό, στις 7 Μαρτίου.

"'Όταν το προηγούμενο στάδιο της καριέρας μου έφτασε στο τέλος, όλοι αναρωτήθηκαν τι θα κάνω στη συνέχεια. Ήθελα μια νέα πρόκληση, μ' αρέσει να ξαφνιάζω το κοινό", λέει ο Πορτογάλος σε προωθητικό video της εκπομπής και είναι σαφές ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μια τηλεπερσόνα που έχει στραμμένο επάνω της, αυτό που πάντα επιθυμούσε, μια τηλεοπτική κάμερα.

Την περασμένη χρονιά, ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε εργαστεί ξανά στη ρώσικη τηλεόραση, ως σχολιαστής του Μουντιάλ που διεξήχθη στη γήπεδα της χώρας.

Το RT εκπέπμπει σε 100 χώρες και το πρόγραμμα του αποδίδεται σε 3 διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Ισπανικά και Αραβικά.

(φωτογραφία: AP/Dave Thompson)

News 24/7

24MEDIA NETWORK