Οι φανς της Νάπολι έδειξαν στην Νις τι θα πει "καυτή" υποδοχή

Λίγο πριν την πρώτη μάχη των δύο ομάδων με φόντο το σεντόνι του CL, οι οπαδοί της Νάπολι έκαναν έκπληξη στους ποδοσφαιριστές της Νις, περιμένοντάς τους στο ξενοδοχείο (VIDEO)!

Οι φανς της Νάπολι έδειξαν στην Νις τι θα πει "καυτή" υποδοχή

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως το "San Paolo" θα... κοχλάζει το βράδυ της Τετάρτης (16/8), με πάνω από 50.000 οπαδούς της Νάπολι να δίνουν βροντερό παρών στις εξέδρες για να σπρώξουν την ομάδα του Σάρι προς τη νίκη, ωστόσο την "μούρλα" των Ναπολιτάνων οι ποδοσφαιριστές της Νις την έχουν ήδη διαπιστώσει.

Γεγονός που την καταμαρτυρά δεν είναι άλλο από την παρουσία δεκάδων οπαδών της Νάπολι έξω από το ξενοδοχείο της Νις τη στιγμή της επιστροφής της γαλλικής αποστολής από το γήπεδο όπου έκανε την προπόνηση της, με τους τιφότζι των "παρτενοπέι" να τραγουδούν "Νάπολι, Νάπολι" και κάποιους μάλιστα εξ'αυτών να κάνουν νοήματα στους Γάλλους πως θα δεχτούν τρία γκολ απόψε...

Η παρουσία οπαδών της Νάπολι έξω από το ξενοδοχείο της (υπήρχαν και οπαδοί της γαλλικής ομάδας για συμπαράσταση) ξένισε μάλιστα τους ανθρώπους της Νις, που δεν δίστασαν να ανεβάσουν το εν λόγω video στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Νις στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK