Δεν απέφυγε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός

Η Μπουντούτσνοστ δεν κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 2-0, η έκπληξη δεν έγινε και ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Παρτιζάν για τη θέση στα πλέι οφ των πρωταθλητών του Champions League.

Partizan players celebrate after winning Serbia's national Cup final soccer match against Red Star, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 27, 2017. Partizan won 1-0. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Partizan players celebrate after winning Serbia's national Cup final soccer match against Red Star, in Belgrade, Serbia, Saturday, May 27, 2017. Partizan won 1-0. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Η πρώτη αποστολή του Ολυμπιακού στο δρόμο για την είσοδο - επιστροφή στους ομίλους του Champions League περνάει και από το Βελιγράδι. Η Παρτιζάν δεν έπεσε στην παγίδα, υπερασπίστηκε το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Μπουντούτσνοστ και φεύγοντας με το 0-0 από την Ποντγκόριτσα έγινε η αντίπαλος των πρωταθλητών στο επόμενο σταύρωμα.

Ίσως η ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά, αν στο 35' ο Βλαϊσάβλιεβιτς είχε βρει εστία και όχι το δοκάρι του Κλιάιτς. Το 1-0 σ' εκείνο το σημείο θα διαφοροποιούσε σίγουρα τη συνέχεια. Δεν έγινε, η Παρτιζάν είχε δικό της δοκάρι στο 43', μετά από προσπάθεια του Όστοιτς, και κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης.

Η σύνθεση της Παρτιζάν: Κλιάιτς, Βουλίτσεβιτς, Όστοϊτς, Τσίρκοβιτς, Μίλετιτς, Κόσοβιτς, Έβερτον, Γιάνκοβιτς (82' Μιχαΐλοβιτς), Λεονάρντο (88' Πάντιτς), Τζουρίτσκοβιτς (91' Ίλιτς), Τζούρτζεβιτς

Στα πλέι οφ προκρίθηκαν επίσης η Ριέκα (Κροατία), η Βαρντάρ (ΠΓΔΜ), η Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), η Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία), η Αστάνα (Καζακστάν) και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)

News 24/7

24MEDIA NETWORK