Έξω ο Σισέ, μέσα ο Μίλιτς για το ματς με Παρτιζάν

Ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Παρτιζάν για τα προκριματικά του Champions League. Αναλυτικά η αποστολή.

Έξω ο Σισέ, μέσα ο Μίλιτς για το ματς με Παρτιζάν

Το βράδυ της Τρίτης, παραμονή του αγώνα-ρεβάνς με τηνΠαρτιζάν, για τον 3ο προκριματικό γύρο τουUEFA Champions League, οΟλυμπιακόςπραγματοποίησε στο Ρέντη την τελευταία του προπόνηση.

Μοναδικό "απρόοπτο" εκείνο τουΣισέ, με τον νεαρό άσο να αισθάνεται ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και προληπτικά να μένει εκτός.ΤαχτσίδηςκαιΜποτίασυνεχίζουν την αποθεραπεία τους, κανονικά γυμνάστηκαν οιΑνδρούτσος, Ρέτσος, Ελαμπντελαουί, καθώς και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οΜπέσνικ Χάσιέκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, 21 τον αριθμό, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για το ματς της Τετάρτης (21:45), στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:Μπεν, Καρσελά, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Καπίνο, Καρίμ, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK