Επίθεση σε οπαδούς της Γιουβέντους έξω από το "Καραϊσκάκης"

Ένταση σημειώθηκε έξω από το "Γεώργος Καραϊσκάκης" λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ολυμπιακός-Γιουβέντους, με οπαδούς της ιταλικής ομάδας να δέχονται επίθεση (VIDEO).

Επίθεση σε οπαδούς της Γιουβέντους έξω από το "Καραϊσκάκης"

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο οδεύουμε προς την σέντρα στο Ολυμπιακός-Γιουβέντους για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, καθώς τα αίματα... άναψαν επικίνδυνα έξω από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα Tutto Juve "ένα γκρουπ οπαδών του Ολυμπιακού προσπάθησε να επιτεθεί στους υποστηρικτές της Γιουβέντους. Υπήρχε δυναμική επέμβαση της αστυνομίας που μπλόκαρε τους Έλληνες οπαδούς, όμως υπήρχε μεγάλος φόβος για τους φανς των μπιακονέρι αφού οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιχείρησαν νέα επίθεση".

Ο ανταποκριτής του εν λόγω μέσου Εντοάρντο Σίντι δημοσίευσε μάλιστα και σχετικό video:

Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι από πλευράς οπαδών Ολυμπιακού υπήρχε εκτόξευση καπνογόνων προς την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων (επισημαίνεται ότι μαζί με τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου κατάφεραν να προστατέψουν τους Ιταλούς) ενώ ένας οπαδός των "μπιανκονέρι" μίλησε για το συμβάν στην κάμερα του ιταλικού Sky Sport:

Επίθεση σε οπαδούς της Γιουβέντους έξω από το "Καραϊσκάκης"

"Ήμασταν στο εσωτερικό της περιοχής μας και ακούσαμε να σκάνε κροτίδες. Ήταν ένα γκρουπ από οπαδούς του Ολυμπιακού που επιχείρησε να επιτεθεί στην αστυνομία, όταν μας είδαν επιχείρησαν να μας πλησιάσουν αλλά χάρη στην επέμβαση των δυνάμεων τάξης και των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου, καταφέραμε να σωθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK