Έτσι "φτιάχνει" τους παίκτες του ο Λεμονής!

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα μέσα σε δύο μέρες. Αυτό που ζήτησε όμως από τους παίκτες είναι στο τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους (27/9, 21.45) να μπουν στα αποδυτήρια και να είναι χορτασμένοι από την εμφάνιση.

Έτσι "φτιάχνει" τους παίκτες του ο Λεμονής!

Τα ιταλικά ΜΜΕ εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το τι Ολυμπιακό θα βρει απόψε (27/9 ,21.45) η Γιουβέντους στο Τορίνο. Η αλλαγή προπονητή, η απόλυση Χάσι και η έλευση Λεμονή, έχει προβληματίσει τους “μπιανκονέρι”, σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν οι ρεπόρτερ της Γιούβε.

Πρώτα απ' όλα δεν γνωρίζουν με τι φιλοσοφία θα κατέβει ο Ολυμπιακός. Θα κατέβει με φουλ άμυνα; Θα παίξει με πίεση ψηλά; Ο Λεμονής έλεγε χθες (26/9) στη συνέντευξη Τύπου ότι θέλει την ομάδα του να έχει την κατοχή και να δημιουργεί τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, όμως όπως είπε χαρακτηριστικά, πρέπει να είναι και ρεαλιστής σε ορισμένες περιπτώσεις και να προσαρμόζει το παιχνίδι των Πειραιωτών ανάλογα με τις συνθήκες ενός αγώνα.

Ο Λεμονής έχει ρίξει το τελευταίο διήμερο το βάρος στην ψυχολογία. Για το ματς στο Τορίνο αυτό που έχει πει στους παίκτες είναι ότι “περισσότερα έχουμε να κερδίσουμε παρά να χάσουμε σε έναν τέτοιο αγώνα”. Πράγματι, έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα...

Αν η Γιουβέντους δεν πάρει το τρίποντο, ο Ολυμπιακός θα είναι ο κερδισμένος της βραδιάς. Σε περίπτωση που οι “ερυθρόλευκοι” χάσουν, δεν θα προκληθούν τριγμοί στα κόκκινα αποδυτήρια. Άλλωστε αναγνωρίζουν στο Ρέντη ότι το μεγάλο φαβορί είναι η Γιουβέντους. Είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Παρόλα αυτά, ο Λεμονής δεν θα συγχωρήσει από τους παίκτες του το εξής: Και η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Φυσικά ο Ολυμπιακός πήγε στο Τορίνο για να πάρει αποτέλεσμα παρά τις όποιες δυσκολίες θα βρει κατά τη διάρκεια του 90λεπτου.

Από την άλλη ο 57χρονος τεχνικός δεν πρόκειται να ανεχτεί να δει νωθρότητα από τους ποδοσφαιριστές του. Το είπε και στη συνέντευξη Τύπου: Ότι αυτό που ζητάει είναι στο τέλος του αγώνα να μπουν οι παίκτες του στα αποδυτήρια και να νιώθουν χορτασμένοι από την εμφάνισή τους...

ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Τάκης Λεμονής έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα, αλλά θα την ανακοινώσει στους παίκτες του λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν και αυτές με μεγάλη επιφύλαξη. Για παράδειγμα ο Μποτία πήγε στο Τορίνο, έχει να παίξει μπάλα από τα μέσα Ιουλίου και είναι ξεκάθαρο ότι ο κόουτς θα τον ήθελε στην ενδεκάδα. Θα τον ρίξει όμως στη “μάχη” μετά από 2,5 μήνες απουσίας, έτσι ώστε να περάσει τον Ρομαό στα χαφ; Είναι κάτι που δεν το “απάντησε” ο Λεμονής χθες (26/9). Να θυμίσουμε ότι ο Χάσι έλεγε ότι ο Μποτία θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος...

Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Μάριν αριστερό εξτρέμ. Αυτή την ιστορία σιγά-σιγά θα την ξεχάσουμε. Ο Σεμπά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού.

Και τέλος υπάρχουν τα ερωτηματικά στα χαφ. Αν δεν παίξει ο Ρομαό στη μεσαία γραμμή, τότε ο Ζντιέλαρ και ο Ταχτσίδης συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Ζιλέ εκτός ενδεκάδας, ενώ ο Λεμονής θα κοιτάξει να χωρέσει στο ματς και τον Φορτούνη. Ίσως βάζοντας τον Οφόε στο “8”.

Είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι της φετινής σεζόν που δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν υποθέσεις. Οπότε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση της ενδεκάδας...

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK