Για αυτό τρέχουν για διαρκείας οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε όμως οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίζουν να κάνουν ουρές για αγορά διαρκείας απειλώντας να σπάσουν το φράγμα των 20.000. Διαβάστε το λόγο.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πέρυσι τέτοια εποχή οι οπαδοί του Ολυμπιακού παρακολουθούσαν αδιάφοροι την κλήρωση του Champions League, με την ομάδα τους να έχει καταπιει το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από την Χάποελ Μπερ Σεβά όμως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τους Πειραιώτες.

Άλλος προπονητής που πέτυχε απόλυτα στην ειδική αποστολή του να επαναφέρει τους πρωταθλητές Ελλάδας στη διοργάνωση των... πρωταθλητών, ποιοτικοί παίκτες που πέρα από το αποτέλεσμα έδειξαν να αγωνίζονται βάσει πλάνου και σχεδίου στα ματς με Παρτίζαν και Ριέκα και όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος δεν το σκέφτηκε και πολύ για το αν θα τους ανταμείψει ή όχι.

Από το ξεκίνημα του φετινού καλοκαιριού υπήρχε θεαματικη άνοδος στα διαρκείας και όσο περνούσε ο καιρός και γινόταν τα χατήρια του προπονητή από τη διοίκηση με αγορά παικτών (Καρσελά, Εμενίκε, Οφόε, Ζιλέ) το "Καραϊσκάκης" άρχισε να γεμίζει νοερά ενώ τώρα τα διαρκείας δεν αποκλείεταιι να ξεπεράσουν το φράγμα των 20.000!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το εντυπωσιακό είναι πως αν και ξεκίνησε το πρωτάθλημα η προσέλευση των οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας (για την αγορά νέων διαρκείας) είναι πολύ μεγάλη, και το ίδιο ακριβώς συνέβη και την Παρασκευή (25/8), με την παρουσία των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στον ίδιο όμιλο του CL να αποτελεί έξτρα κίνητρο.

Το τέλος της ημέρας μάλιστα βρήκε τους ανθρώπους των Πειραιωτών να έχουν δώσει 750 διαρκείας και να σπάει έτσι το φράγμα των 18.000, ενώ όλα δείχνουν πως η ζήτηση θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και τις επόμενες ημέρες ελέω Champions League.

Αυτό πάντως που ωθεί τους οπαδούς να... τρέξουν για διαρκείας είναι πως σε περίπτωση που δεν τα προμηθευτούν, ξέρουν πως έχουν ελάχιστες ελπίδες για να μπορέσουν να δουν διά ζώσης τα ματς με την "Μπάρσα" του Ερνέστο Βαλβέρδε και την "Γιούβε" του Αλέγκρι αφού τα εισιτήρια που θα απομείνουν θα είναι ελάχιστα εκ των προτέρων.

Συγκεκριμένα, αν εξαιρεθούν αυτά που θα μείνουν εκτός λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού (UEFA, χορηγοί, εισιτήρια σε φιλοξενούμενους), υπολογίζεται ότι κάθε φορά θα βγαίνουν στα ταμεία του "Καραϊσκάκης" μόλις 1.000 με 2.000 (μάξιμουμ) εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως όποιος θέλει να "κλείσει" σίγουρα θέση, έχει επιλογή μόνο το διαρκείας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK