Η... ηττημένη Γιουβέντους και οι συνδετικοί κρίκοι με τον Ολυμπιακό

Το επίσημο σάιτ της UEFA πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφιέρωμα στη "μάχη" του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους. Ποιοι είναι οι... συνδετικοί κρίκοι μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και γιατί η Γιούβε "καίγεται" για το... διπλό που σπάει παραδόσεις.

Η... ηττημένη Γιουβέντους και οι συνδετικοί κρίκοι με τον Ολυμπιακό

Η τελευταία παράσταση του Ολυμπιακού στο φετινό Champions League τον φέρνει αντιμέτωπο με τη μεγάλη Γιουβέντους. Μπορεί το ματς να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να διατηρούν σημαντικά, ιστορικά κίνητρα για τη νίκη.

Μην ξεχνάμε πως η "Μεγάλη Κυρία" έρχεται στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να... εκδικηθεί την ήττα της τη σεζόν 2014/15. Ήταν ένα ματς ομίλων Champions League που οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν των Ιταλών με 1-0 χάρη σε γκολ του Κασάμι!

Πρόκειται για μία σπουδαία νίκη, αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στην ενδεκάδα του ιταλικού κλαμπ: Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ασαμόα, Ογμπόνα, Πίρλο, Πογμπά, Μοράτα και Τέβεζ.

Για τον Ολυμπιακό, μία ενδεχόμενη νίκη θα φέρει στα ίσα και το ρεκόρ του με Ιταλούς φιλοξενούμενους. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Λεμονή μετρά: Τρεις νίκες, τέσσερις ήττες και τέσσερις ήττες.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ

Υπάρχουν και παίκτες στα δύο ρόστερ των ομάδων που δε θα συναντηθούν την Τρίτη (4/12) πρώτοι φορά μεταξύ τους. Υπάρχουν δυάδες και τριάδες που έχουν μοιραστεί χαρές και λύπες μαζί. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν συμπαίκτες με τον Πιάνιτς. Οι Μάριν, Κουαρδάδο, Μπερναρντέσι έπαιξαν το 14/15 στην Φιορεντίνα. Κοινά αποδυτήρια είχαν μοιραστεί το 12/13 και οι Σεμπά, Άλεξ Σάντρο στην Πόρτο.

ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΑΡΙΝ - ΚΕΝΤΙΡΑ

Τη χαρά της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου έχουν γιορτάσει μαζί ο Κεντίρα με τον Μάριν. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν μέλη της Γερμανίας που κατέκτησε το Euro U-21 το 2009. Ο άσος του Ολυμπιακού δεν είχε αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με την Αγγλία, ενώ ο μέσος της Γιουβέντους ήταν ο αρχηγός τον "πάνσερ", σηκώνοντας την κούπα στο τέλος της βραδιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK