Καπίνο: "Καλό κλίμα στα αποδυτήρια"

Ο Στέφανος Καπίνο εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Παρτιζάν και είπε μια κουβέντα που σημαίνει πολλά. Όσοι γνωρίζουν τον διεθνή πορτιέρε ξέρουν πως ότι λέει δεν είναι τυχαίο.

Καπίνο: "Καλό κλίμα στα αποδυτήρια"

Μία κουβέντα που αποδεικνύει ότι έχει ξεκινήσει να γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ολυμπιακό φέτος είπε ο Στέφανος Καπίνο στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς του 3-1 με την Παρτιζάν στο "Καραϊσκάκή'. Ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως το κλίμα στα αποδυτήρια των πρωταθλητών είναι πολύ καλό.

Είναι αλήθεια ότι ο προπονητής σας ζητάει να προσεγγίσετε το παιχνίδι σαν να έληξε 0-0 το ματς του Βελιγραδίου;

Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής μας, όλες αυτές τις μέρες προετοιμαζόμαστε στο παιχνίδι σαν να είναι 0-0, αυτό κάνουμε, ώστε να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, ώστε να μην δώσουμε την ευκαιρία να κάνει η Παρτιζάν κάτι.

Πόσο διαφορετική περιμένετε την Παρτιζάν;

Νομίζω ότι θα έρθουν πιο επιθετικά απ' ό,τι στο πρώτο παιχνίδι, εκεί μας πίεσαν, αλλά αύριο θα πρεσάρουν περισσότερο. Αύριο θα παίξουμε την μπάλα μας στην έδρα μας, θα παίξουμε όπως ζητάει ο προπονητής μας για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής σάς ζήτησε να μην σκέφτεστε το πρώτο παιχνίδι. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι παίκτες όμως έχουν μία άλλη νοοτροπία. Πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό. Φρόντισε ο προπονητής μας να μας δώσει να καταλάβουμε ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει. Χαρήκαμε πολύ μετά το παιχνίδι μόνο για μία μέρα, αλλά είμαστε προσηλωμένοι για να κάνουμε τα πάντα και να κερδίσουμε. Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Θα είμαστε προσηλωμένοι.

Ο κόσμος δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το ματς, ουρές στα εκδοτήρια. Πιθανότατα θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;

Είναι πολύ σημαντική η βοήθεια του κόσμου ειδικά σε αυτά τα προκριματικά. Το μήνυμα που θέλω να δώσω, θέλουμε τη στήριξή τους. Πέρσι δεν περάσαμε στους ομίλους, δεν το είχε συνηθίσει ο κόσμος. Φέτος είναι μία νέα χρονιά, ξεκινήσαμε καλά και με τη στήριξή του θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Εσύ που ήσουν και πέρσι στην ομάδα βλέπεις αυτά τα ματς ως μία ευκαιρία για εξιλέωση;

Δεν θα το έλεγα ως εξιλέωση. Ήταν κάτι που με πείραξε, ήταν μία κακή σελίδα το περσινό πάθημα. Εχουμε δουλέψει, έχουμε ξεκάθαρο πλάνο, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους του Champions League και αυτό είναι σημαντικό για φέτος. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε όλο το σύνολο και έχει γίνει ό,τι χρειάζεται για να φτάσουμε εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK