Λεμονής, ο "μάστορας" των 0-0 με "μεγάλους" στην Ευρώπη

Ο Τάκης Λεμονής δεν προπονεί τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο παρελθόν μάλιστα έχει αποσπάσει σπουδαία αποτελέσματα όπως αυτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ËÅÌÏÍÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οποιος υποτιμά τις προπονητικές ικανότητες του Τάκη Λεμονή, καλό θα είναι να κάνει μία βουτιά στο παρελθόν,αν,τέλος πάντων, δεν τον έπεισε η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Τη σεζόν 2007-2008, ο Ελληνας τεχνικός είχε κοουτσάρει και πάλι τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς και τα είχε πάει εξαιρετικά.

Εκτός από το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν τα δύο πρώτα διπλά στην ιστορία τους στη διοργάνωση (στη Βρέμη με τη Βέρντερ και στη Ρώμη και στη Λάτσιο) κατάφεραν να φανούν εξόχως ανταγωνιστικοί κόντρα σε μεγάλες ομάδες εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός εκείνη τη σεζόν απέσπασε 0-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (σε ματς στο οποίο κινδύνευσε ελάχιστα) ενώ 0-0 πήρε και από την Τσέλσι στο πρώτο ματς της φάσης των "16".

Δέκα χρόνια μετά, ο Λεμονής οδήγησε και πάλι τον Ολυμπιακό σ' ένα τιμητικό εντός έδρας 0-0, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη μεγάλη Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK