Μαραντόνα για τον διαιτητή του Ολυμπιακός-Μπάγερν: "O χειρότερος διαιτητής"

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-Μπάγερν, Βελάσκο Καμπάγιο, είχε δεχθεί τα πυρά του Ντιέγκο Μαραντόνα στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας για την απόφασή του να αφήσει ατιμώρητο τον Κολομβιανό Σουνίγα μετά το δολοφονικό μαρκάρισμά του στον Νεϊμάρ.

Μαραντόνα για τον διαιτητή του Ολυμπιακός-Μπάγερν: "O χειρότερος διαιτητής"

Ο Κάρλος Βελάσκο Καμπάγιο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το όνομα του Ισπανού φέρνει σε αρκετούς μνήμες από το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Βλέπετε ο Καμπάγιο ήταν ο διαιτητής του αγώνα της Κολομβίας με τη Βραζιλία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης για την απόφασή του να μην τιμωρήσει τον Κολομβιανό Σουνίγα μετά το δολοφονικό μαρκάρισμά του στον Νεϊμάρ.

Μάλιστα δεν είχε πέσει καν στην αντίληψή του η συγκεκριμένη φάση. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τότε, ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους για τον ρέφερι και είχε απαντήσει πως: "Η διαιτησία ήταν καταστροφική. Είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχω συναντήσει τα τελευταία δέκα χρόνια".

Ωστόσο ο Καμπάγιο δέχθηκε και φέτος πυρά, καθώς ήταν ο άνθρωπος που με την έκθεσή του μετά το ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο για το Σούπερ Καπ, έβαλε τις βάσεις για τιμωρία του Ισπανού αμυντικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK