Μαρινάκης: "Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο"

Πανευτυχής ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το διπλό του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, κάνοντας λόγο για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1" μετά την μεγαλειώδη νίκη των "ερυθρολεύκων" επί της Άρσεναλ:

"Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού. Έδωσα συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Ήταν προετοιμασμένοι και τα κατάφεραν. Τα καλύτερα έρχονται.

Οι παίκτες έχουν μεγάλο ταλέντο και θέλει χρόνο για να βρεθούν μεταξύ τους στο γήπεδο. Είναι νωρίς ακόμα για το ελληνικό Πρωτάθλημα και πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη.

Έχουμε μάθει στα δύσκολα, έχουμε μάθει με αυτά. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί. Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο.

Ένα ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας και τους δώσαμε μεγάλη χαρά. Και σε αυτούς και σε όλους τους Έλληνες. Ζήτω ο Ολυμπιακός".

Διαβάστε ακόμη:

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

Το σποτ του Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3 από το Sport24radio

Ο ξένος Τύπος για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Οι ξένες περιγραφές στα γκολ του Ολυμπιακού

Πριμ 250.000 ευρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού για το διπλό στο Λονδίνο

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.