Μαρινάκης: "Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία"

Μήνυμα μέσω facebook έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ.

Μαρινάκης: "Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία"
Μαρινάκης-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με μήνυμά του στο facebook, δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για τη νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ που χαρακτηρίζει τη "μεγαλύτερη στην ιστορία" στο εξωτερικό.

Σημειώνει μεταξύ άλλων ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες, με τις οποίες "θα δικαιωθεί όλος αυτός ο αγώνας που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα".

Επιπλέον, σημείωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν "τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο με έργα και με πράξεις".

Το μήνυμα καταλήγει ως εξής: "Ζήτω ο Ολυμπιακός μας! Σήμερα γιορτάζουμε! Όλα τα καλά!"

Αναλυτικά

"Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού, στο εξωτερικό. Είναι μια τεράστια νίκη! Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μας, στον προπονητή μας. Σε όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης, σε όλους όσοι στέκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας. Ήταν προετοιμασμένοι για ένα μεγάλο ματς. Δώσανε μια τεράστια μάχη και νομίζω ότι τα καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο.

Τα καλύτερα έρχονται! Αυτή η ομάδα χρειάζεται να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους, γιατί είναι νέοι παίκτες. Έχουν και μεγάλο ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες. Είναι θέμα χρόνου να δείξουν ακόμη καλύτερα στοιχεία μέσα στο γήπεδο. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με μία σκληρή δουλειά, η οποία πρέπει να συνεχίσει για τους μήνες που έρχονται.

Ακόμα, δεν έχουμε κερδίσει την πρόκριση και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Επίσης, είναι πολύ νωρίς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη και να προχωρήσουμε μπροστά.

Εμείς έχουμε μάθει στα δύσκολα - έχω πει επανειλημμένα ότι τον Ολυμπιακό να μην τον φοβάστε στα δύσκολα. Είμαστε γεννημένοι γι’ αυτά και πιστεύω για άλλη μια φορά, ότι θα δικαιωθεί όλος αυτός ο αγώνας που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, στην ομάδα. Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο με έργα και με πράξεις. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα λόγια δεν χρειάζονται, είναι περιττά.

Είναι γιορτή σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας που βρέθηκε στο πλευρό μας σήμερα -νομίζω ότι η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν μοναδική. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές, θα τις θυμόμαστε για πολλά χρόνια και εμείς και τα παιδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρέθηκαν κοντά μας και όλους τους φίλους μας, σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, που σήμερα τους δώσαμε μία μεγάλη χαρά. Είναι μία μεγάλη χαρά για τους Ολυμπιακούς, για όλους τους Έλληνες!

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας! Σήμερα γιορτάζουμε! Όλα τα καλά!"

Διαβάστε ακόμη

Διονύσης Βερβελές: Το μεγαλύτερο "διπλό" του Ολυμπιακού!

Νίκος Γιαννόπουλος: Οι αριθμοί δεν λαθεύουν, ο Ολυμπιακός νίκησε στα ίσια!

Ο ξένος Τύπος για το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ

Πριμ 250.000 ευρώ στους παίκτες του Ολυμπιακού για το διπλό στο Λονδίνο

Το σποτ του Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3 από το Sport24radio

News 24/7

24MEDIA NETWORK