Με Ταχτσίδη και εξτρέμ τον Ομάρ ο Ολυμπιακός!

Ο Τάκης Λεμονής επεφύλασε εκπλήξεις στην ενδεκάδα για το ματς με την Μπαρτσελόνα, δίνοντας φανέλα βασικού σε Ταχτσίδη και βάζοντας εξτρέμ τον Ομάρ!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Á) ÑÁÊÉÔÉÔÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ÖÏÑÔÏÕÍÇÓ(Á) ÑÁÊÉÔÉÔÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Ταχτσίδη στον άξονα (αντί του Ζιλέ) και τους Φιγκέιρας και Ελαμπντελαουίζ στη δεξια πτέρυγα, θα παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Τάκης Λεμονής, σοτν αγώνα των δύο ομάδων για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Προτό θα είναι κάτω από την εστία, τετράδα στην άμυνα τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ένγκελς και Κούτρη, στον άξονα Ταχτσίδης, Ρομαό και Οφόε, στα άκρα της επίθεσης οι Καρσελά και Ελαμπντελαουί και το ψευτοενιάρι θα είναι ο Φορτούνης (ο μοναδικός σέντερ φορ, Τζούρτζεβιτς θα μείνει στον πάγκο).

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Προτό, Μποτία, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Καρσελά, Ένγκελς, Φιγκέιρας

Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ:

Με Ταχτσίδη και εξτρέμ τον Ομάρ ο Ολυμπιακός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK