"Μέτωπο" στη Γιουγκοσλαβία!

Από τον δεύτερο υπο-όμιλο του Champions League προέκυψε ο αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κοντραριστούν με τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν – Μπούντουτσνοστ.

"Μέτωπο" στη Γιουγκοσλαβία!

Ταξίδι στην πρώην Γιουγκοσλαβία επιφύλαξε στον Ολυμπιακό του Μπένσικ Χάσι η κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Παρτιζάν-Μπούντουτσνοστ έτσι ώστε να καθοριστεί το “εμπόδιο” πριν τα πλέι οφ για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φαβορί είναι η πρωταθλήτρια Σερβίας, Παρτιζάν που είναι μία δυνατή ομάδα, με δεμένο κορμό και... έδρα “φωτιά” στο Βελιγράδι.

Όσον αφορά την Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα έχει ηττηθεί στο πρώτο ματς από την Παρτιζάν με 2-0 και στις 18 Ιουλίου θα υποδεχτεί του Σέρβους για τη ρεβάνς στο Μαυροβούνιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ομάδα διαθέτει επίσης δυνατό πυρήνα οπαδών που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK