Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δεν άρεσαν στον Χάσι

Το άκουσμα του ονόματος της Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους έφερε ενθουσιασμό στους παίκτες του Ολυμπιακού, όχι όμως και στον Χάσι που μίλησε για... εμπειρίες (VIDEO).

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Θα είναι μια σπουδαία εμπειρία για την ομάδα και νομίζω θα είναι ένα φανταστικό γκρουπ και για τους οπαδούς μας, κόντρα σε μεγάλες ομάδες", τόνισε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας για την πρόκληση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι σε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, και συνέχισε:

"Εμείς, αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, σίγουρα θα προτιμούσαμε άλλους αντιπάλους κόντρα στους οποίους θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλό όμως ακόμη κι έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε εμπειρίες από αυτό τον όμιλο".

Από την πλευρά του ο Αλμπέρτο Μποτία στάθηκε στην Μπαρτσελόνα ελέω της παρουσίας του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της, αναφέροντας μεταξύ άλλων τη λέξη συγκίνηση...

"Είναι μία δύσκολη κλήρωση, ένας δύσκολος όμιλος να παίξουμε απέναντι στη Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Τη Γιουβέντους την γνωρίζουμε γιατί παίξαμε πρόσφατα μαζί της.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία δύσκολη ομάδα, έχω παίξει κι εγώ εκεί στις ακαδημίες της. Επίσης έχει προπονητή τον Βαλβέρδε που γνωρίζει τον Ολυμπιακό. Θα είναι μία συγκινητική στιγμή όταν θα παίξουμε εναντίον του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK