Ντομίνγκες: "Γιατί όχι αποτέλεσμα με Μπάγερν;"

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν ξέγραψε τις πιθανότητες του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Ντομίνγκες: "Γιατί όχι αποτέλεσμα με Μπάγερν;"
Ολυμπιακός-Ντομίνγκες INTIME SPORTS

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, εμφανίστηκε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός μέσος τόνισε ότι οι Βαυαροί έχουν το προβάδισμα, ωστόσο δεν ξεγράφει τους "ερυθρολεύκους" και εύχεται να χριστεί σκόρερ.

Από εκεί και πέρα, επισημαίνει ότι η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη αφού αυξήθηκε ο ανταγωνισμός στη Super League, ωστόσο η επιτυχία είναι στο χέρι της ομάδας του.

Οι δηλώσεις Ντομίνγκες στον " Γαύρο"

Από όσο έχεις διαπιστώσει τις πρώτες αγωνιστικές κρίνεις ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πιο εύκολο ή δύσκολο φέτος;

"Νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολο, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Θα είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα και εμείς μέσα από τη συνεχή βελτίωση θα κοιτάξουμε να το κατακτήσουμε και φέτος".

Έχει να φοβηθεί κάποιον αντίπαλο ή κάτι άλλο ο Ολυμπιακός;

"Φυσικά και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Ολυμπιακός. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φανταστικούς οπαδούς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να μην επαναπαυόμαστε, να δουλέψουμε σκληρά και να παραμένουμε πάντα αισιόδοξοι και με θετικό πνεύμα για την ομάδα μας".

Και τώρα η Μπάγερν. Τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό; Μια καλή εμφάνιση ή και ένα καλό αποτέλεσμα;

"Εντάξει όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όλη μας η σκέψη είναι σε αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Χρειάζεται να δώσουμε το 100% και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι και το τέλος για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα;

"Βεβαίως μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γιατί όχι;"

Έχει κάποιο προαίσθημα ότι θα σκοράρεις;

"Μακάρι να σκοράρω (γέλια)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK