Ντομίνγκες: "Να δεχθούμε την κατάσταση και να σηκωθούμε ξανά"

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο, μετά από τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League.

"Δεχθήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο", έγραψε αρχικά στον λογαριασμό του στο instagram.

"Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά όσο αυτά της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας", κατέληξε.

Το μήνυμα ήταν γραμμένο τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ισπανικά και συνοδευόταν από ένα κολάζ φωτογραφιών του Αργεντινού μέσου.

Δεχτήκαμε ένα σκληρό χτύπημα, κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Δουλέψαμε με πολύ προσπάθεια και αφοσίωση για να κατακτήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο. Σήμερα πρέπει να δεχτούμε την κατάστασή μας και σας διαβεβαιώνω ότι τα συναισθήματα της ήττας είναι τόσο σημαντικά οσο αυτα της χαράς στις νίκες... όμως στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ... για πολλούς λόγους θα σηκωθούμε ξανά και θα αναζητήσουμε τον επόμενο στόχο μας!!! Hemos recibido un golpe duro, algo que realmente no esperábamos. Trabajamos con mucho esfuerzo y dedicación para conseguir nuestro primer objetivo. Hoy nos toca hacernos cargo de esta situación y les aseguro que el sentimiento de derrota es tan grande como el de alegría, en las victorias... Pero el fútbol siempre da revancha... Por muchos motivos nos levantaremos e iremos en busca de nuestro próximo objetivo!!!

A photo posted by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έτσι θα πάρει τον Ουζουνίδη ο Ολυμπιακός
Στις 14:00 επιστρέφει ο Ολυμπιακός