Ο Μίλιτς παραδέχτηκε πως ήθελε Ριέκα για Ολυμπιακό

Ο Χρβόγιε Μίλιτς όχι μόνο είναι αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους ομίλους του CL αλλά παραδέχτηκε πως ήθελε για αντίπαλο τους συμπατριώτες του, της Ριέκα!

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΧΡΒΟΓΕ ΜΙΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η πρωταθλήτρια Κροατίας Ριέκα πέταξε εκτός Champions League την Ζάλτσμπουργκ και φαντάζει επικίνδυνος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό στο δρόμο προς τους χρυσοφόρους ομίλους όμως αυτό δεν φοβίζει ούτε στο ελάχιστο τον Χρβόγιε Μίλιτς.

Το μεταγραφικό απόκτημνα των Πειραιωτών από την Φιορεντίνα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και εκεί εξέφρασε την πεποίθηση πως η νέα του ομάδα είναι το φαβορί για να κουνήσει σεντόνι, ενώ δεν έκρυψε πως ήθελε την Ριέκα ως αντίπαλο του Ολυμπιακού.

"Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά είναι μια πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο", τόνισε ο Κροάτης αριστερός μπακ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να ξαναπαίξει κόντρα στην Καραμπάγκ, που αντιμετώπισε πέρυσι ως παίκτης της Φιορεντίνα, ούτε και με την Αστάνα ή την Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά αντίθετα προτιμούσε τους... συμπατριώτες του.

Αυτό βέβαια δεν αφαιρεί το σεβασμό που έχει απέναντί της, με τον Μίλιτς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό της Ριέκα, Ματίας Κεκ: "Δουλεύει για πολλά χρόνια εκεί και έχει δημιουργήσει μία πραγματική ομάδα, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Κατέκτησαν πέρυσι το νταμπλ ενώ τώρα έφτασαν στα πλέι οφ του Champions League. H Ριέκα έχει σπουδαίες μονάδες, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι της. Επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνη".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK