Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League

Ξεκαθάρισε το τοπίο με τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των πλέι οφ. Ποιες ομάδες αποφεύγουν οριστικά οι "ερυθρόλευκοι" και ποιες συμπλήρωσαν το β' και το δ' γκρουπ δυναμικότητας.

Όλοι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο του Champions League

Συμπληρώθηκε ο χάρτης του Champions League πριν από την κλήρωση που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (18:45) στο Μονακό και ο Ολυμπιακός γνωρίζει πλέον όλους τους υποψήφιους αντιπάλους του στον όμιλο.

Ως γνωστόν οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν στο γ' γκρουπ δυναμικότητας και, όπως προέκυψε μετά τους επαναληπτικούς αγώνες της Τετάρτης, δεν θα κληρωθούν με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, τη Σεβίλλη, τη Λιόν, την Ντιναμό Κιέβου, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (που απέκλεισε οριακά τη Σπόρτινγκ), τη Γαλατάσαραϊ και τη Ρόμα.

Αντίθετα, πιθανοί αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας είναι τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (που σφράγισε την πρόκρισή της έναντι της Μπριζ) όσο και η Λεβερκούζεν, η οποία έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λάτσιο.

Παράλληλα ξεκαθάρισε η κατάσταση στο δ' γκρουπ δυναμικότητας, από το οποίο ο Ολυμπιακός θα... τραβήξει την πιο "αδύναμη" ομάδα. Η Αστάνα, που θα παίξει έναντι του ΑΠΟΕΛ, και η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν οι δύο ομάδες που συμπλήρωσαν τη διοργάνωση.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

1ο γκρουπ

Μπαρτσελόνα

Τσέλσι

Μπάγερν Μονάχου

Γιουβέντους

Μπενφίκα

Παρί Σεν Ζερμέν

Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης

Αϊντχόφεν

2ο γκρουπ

Ρεάλ Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης

Πόρτο

Άρσεναλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βαλένθια

Λεβερκούζεν

Μάντσεστερ Σίτι

3ο γκρουπ

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σεβίλλη

Λιόν

Ντιναμό Κιέβου

Ολυμπιακός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γαλατάσαραϊ

Ρόμα

4ο γκρουπ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Γκλάντμπαχ

Βόλφσμπουργκ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γάνδη

Μάλμε

Αστάνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK