Ποιος στη χάρη του Προτό, τούς "έφαγε" όλους

Ο γκολκίπερ που κράτησε την Μπαρτσελόνα στο μηδέν μετά από πέντε χρόνια σε παιχνίδι ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έλαβε τη... διάκριση που του άξιζε.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ÐÑÏÔÏ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Μπαρτσελόνα, όση όρεξη κι αν έχει, στο μηδέν δεν την κρατάς εύκολα. Ως εκ τούτου το επίτευγμα του Ολυμπιακού, στο ματς της περασμένης Τρίτης, λαμβάνει διαστάσεις.

Σ' αυτό ο Σίλβιο Προτό ήταν πρωτεργάτης και γι' αυτό από το France Football ο Βέλγος αναδείχθηκε κορυφαίος γκολκίπερ των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τη στιγμή που ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος. Από που ν' αρχίσουμε και πού να σταματήσουμε.

Γιατί όμως ψηφίστηκε αυτός; Διότι ήταν " ηρωικός" και " απέτρεψε τέσσερις απόπειρες του Λιονέλ Μέσι, μεταξύ των οποίων ένα ύπουλο επειδή καλυπτόταν από ένα δάσος ποδοσφαιριστών, και όλες τις επιθέσεις του Λουίς Σουάρες".

Ποιος στη χάρη του Προτό, τούς "έφαγε" όλους

News 24/7

24MEDIA NETWORK