Σίλβα: "Δεν βάζουμε όριο στις φιλοδοξίες μας"

Με σεβασμό στον αντίπαλό του, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει στο Λονδίνο ό,τι καλύτερο μπορεί σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος στάθηκε στο βαθμό ετοιμότητας του Τσόρι Ντομίνγκες. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Σίλβα: "Δεν βάζουμε όριο στις φιλοδοξίες μας"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (29/9) την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και οι "ερυθρόλευκοι" θα διεκδικήσουν στο Λονδίνο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας αλλά και του Τσόρι Ντομίνγκες. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για την κακή παράδοση του Ολυμπιακού στην Αγγλία: "Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι σκεπτόμενοι ότι δεν θα νικήσουμε. Ξέρουμε την αξία του αντιπάλου μας, ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε και τις δικές μας δυνατότητες".

Για το αν πιστεύει ότι αδύνατο σημείο της Άρσεναλ είναι η άμυνά της: "Ακόμα και αν είναι έτσι δεν θα θέλαμε να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Είμαστε προετοιμασμένοι για να προσέξουμε τα σημαντικά ματς μέσα στο παιχνίδι. Να μη κάνουμε λάθη και εμείς να κάνουμε αυτά που έχουμε προετοιμάσει. Δίχως ποτέ να χάνουμε τον σεβασμό μας στον αντίπαλο. Αλλά ούτε να χάσουμε και την ταυτότητα μας".

Για το αν άλλαξε τα δεδομένα του ομίλου η νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ επί της Άρσεναλ: "Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό ναι. Αν ρωτούσατε την δεύτερη αγωνιστική ποιος είναι στις δύο πρώτες θέσεις θα έλεγε Μπάγερν και Αρσεναλ. Όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει. Κι εμείς θα μπορούσαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Εμείς διεκδικούμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε ν' αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση στον όμιλο. Στις φιλοδοξίες μας δεν μπορούμε να βάλουμε όριο".

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας: "Στο ποδόσφαιρο δεν σταματάς ποτέ να δουλεύεις. Καθημερινά προπονείσαι για να γίνεσαι καλύτερος. Έχει αλλάξει πολύ η ομάδα, έχει αλλάξει ο προπονητής. Εμείς όμως δουλεύουμε καθημερινά. Και είμαστε ικανοποιημένοι από την βελτίωση και την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Αλλά επαναλαμβάνω. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. Απέναντι στην Μπάγερν πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Το αποτέλεσμα δεν δείχνει το τι έγινε στα 90 λεπτά του αγώνα. Κόντρα στην Μπάγερν όμως πρέπει να προσαρμοστείς στο παιχνίδι της. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα όμως είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την βελτίωσή μας".

Για την κατάσταση των Ντομίνγκες και Ντα Κόστα: "Από την στιγμή που είναι κοντά μας είναι και διαθέσιμοι. Ο Τσόρι σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται".

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Βενγκέρ πως περιμένει τον Ολυμπιακό να παίξει αμυντικά: "Διαφωνώ ότι παίζουμε αμυντικά. Εμείς δεν θ' αλλάξουμε την ταυτότητα της ομάδας μας. Θα προσαρμοστούμε στο παιχνίδι όπως το κάναμε και με την Μπάγερν αλλά δεν θ' αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Και δεν σκοπεύουμε να το κάνουμε αύριο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ήρθαμε για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι σύλλογο εκπροσωπούμε. Σημασία έχει να τα δώσουμε όλα. Και να δείξουμε στους φιλάθλους μας που ήρθαν μαζί μας τι μπορούμε να κάνουμε".

Ντομίνγκες: "Αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω"

Σίλβα: "Δεν βάζουμε όριο στις φιλοδοξίες μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι Ντομίνγκες:

Για το εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Νιώθω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Κι αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω".

Για τη δυσκολία ενός θετικού αποτελέσματος στο Λονδίνο: "Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε ετοιμάσει καλά την ομάδα. Και πιστεύουμε την ομάδα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις".

Για το εάν διαπιστώνει αλλαγή στο μέγεθος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συγκριτικά με την πρώτη χρονιά του στην ομάδα: "Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε συνεχώς. Και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και να μαζεύουμε βαθμούς. Εντός κι εκτός έδρας. Αυτόν τον σεβασμό τον έχουμε κερδίσει με ταπεινότητα και δουλειά".

Για το που θα κριθεί το ματς με την Άρσεναλ: "Το έχουμε προετοιμάσει καλά το παιχνίδι. Και ξέρουμε τι μπορούμε να δώσουμε ως ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ποιο παιχνίδι είναι εύκολο στο Champions League; Όμως ο μόνος τρόπος για να μεγαλώνεις τον σύλλογο στην Ευρώπη είναι να παίρνεις και τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε".

Για το εάν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με το παιχνίδι που έχει: "Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο όπως θέλει. Το είχαμε προετοιμάσει το ματς με την Μπάγερν όπως πιστεύαμε ότι έπρεπε να το προετοιμάσουμε. Όμως συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να τις υπολογίσεις όπως το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε από την Μπάγερν. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά εμείς συνεχίζουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Βενγκέρ: "Οργανωμένη ομάδα ο Ολυμπιακός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK