Σιόβας: "Κανένας πανικός, ονειρευόμαστε την πρόκριση"

Ο Δημήτρης Σιόβας δεν τρόμαξε από το αποτέλεσμα της κλήρωσης και την ταυτόχρονη παρουσία των Μπάγερν - Άρσεναλ στον όμιλο του Champions League. Ποντάρει στη δύναμη του Καραϊσκάκη και θέτει ψηλά τον πήχη.

Σιόβας: "Κανένας πανικός, ονειρευόμαστε την πρόκριση"
INTIME SPORTS

Με την Μπάγερν, την Άρσεναλ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League, αλλά ο Δημήτρης Σιόβας έβαλε ψηλά τον πήχη, πιστεύοντας στην κατάκτηση μιας εκ των πρώτων δύο θέσεων και της πρόκρισης στους 16.

Αναγνώρισε αρχικά ότι είναι " ένας δύσκολος όμιλος", επεσήμανε όμως ότι " έχουμε δείξει ότι μπορούμε ν' ανταπεξέλθουμε. Έχουμε μια έδρα που δεν περνάει εύκολα κανένας και εκεί θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Έχουμε κερδίσει την Άρσεναλ και γι' αυτό ονειρευόμαστε την πρόκριση. Δεν ξέρουμε την κατάσταση που θα βρεθεί κάθε ομάδα τότε, δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε.

Θα διεκδικήσουμε βαθμούς από κάθε ομάδα, ιδίως εντός έδρας. Το αποδείξαμε στον όμιλο με Παρί και Μπενφίκα, νικήσαμε τη Μάντσεστερ. Στόχος μας είναι να πάμε στους 16. Θα χρειαστεί να προσέξουμε την άμυνα και να μην δεχθούμ γρήγορα γκολ για να μην παρασυρθούμε. Μπορούμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση από την Άρσεναλ, το έχουμε αποδείξει. Έχουμε ενισχυθεί, είμαστε σε καλό δρόμο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK