Στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου ο Σταύρος Γεωργακόπουλος καταγράφει επί χάρτου τα σχέδια του Μάρκο Σίλβα όσον αφορά στην 11άδα που θα παρατάξει απέναντι στους Γερμανούς. Δοκιμή ξανά με Σαλίνο έκανε ο Πορτογάλος.

Στο μυαλό του Μάρκο Σίλβα
INTIME SPORTS

Καινούργιο στοιχείο συγκριτικά με όσα γνωρίζαμε μέχρι πριν από λίγες ώρες, είναι το γεγονός ότι ο Σίλβα χρησιμοποίησε εκ νέου τον Σαλίνο στην τελευταία πρόβα, στη διάρκεια του πρωινού χαλαρώματος που έκαναν οι ερυθρόλευκοι στο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει πως πέρα από τους σίγουρους, Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Σιόβα, Ομάρ, Μαζουακού, ο κόουτς των ερυθρόλευκων προσανατολίζεται να παρατάξει ένα αμυντικογενές σχήμα, με τον Σαλίνο να παίρνει θέση δίπλα στους Κασάμι και Καμπιάσο, στην τριάδα της μεσαίας γραμμής.

Επιθετικά ο Ιντέγε αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος με τους Τσόρι και έναν εκ των Πάρντο ή Ερνάνι να τον πλαισιώνουν από πίσω.

Ιδού και οπτικά πως αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι...

Τώρα αν ο Σίλβα αποφασίσει να ρισκάρει, τότε δεν αποκλείεται ο Τσόρι να βρεθεί δίπλα στους Καμπιάσο και Κασάμι, στην τριάδα του κέντρου, με τους Ερνάνι και Πάρντο σε αυτή την περίπτωση να παίρνουν θέση στα άκρα της επίθεσης, ενώ δεν αποκλείεται σε αυτή την περίπτωση να προτιμηθεί ο Φινμπόγκασον αντί του Ιντέγε λόγω ύψους.

Θα χρειαστεί και τύχη

Ο Ολυμπιακός δεν θα χρειαστεί απόψε μόνο καρδιά, καθαρό μυαλό σωστό πλάνο και αυταπάρνηση. Θα χρειαστεί και τύχη. Η τύχη, ωστόσο, παραδοσιακά χαμογελά σ’ εκείνους που την κυνηγούν. Και ο νεαρός κόουτς του Ολυμπιακού σκέφτεται -όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ- να την κυνηγήσει με μια πειραματική διάταξη στον άξονα.

Μελετημένη κάθε κίνηση

Όλα τα παραπάνω, τα σκέφτεται ο Σίλβα και για το ξεκίνημα, αλλά και για τη διάρκεια του αγώνα. Το τι θα επιλέξει τελικά θα το γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ώρες. Από τη στιγμή που τα πιόνια θα στηθούν στη σκακιέρα του "Γ. Καραϊσκάκης" κάθε κίνηση θα πρέπει να είναι μελετημένη. Οι πιθανότητες παραμένουν… κόντρα, έστω κι αν η "φαρέτρα" του Γκουαρδιόλα δεν είναι εντελώς γεμάτη. Έχει τόσες λύσεις, άλλωστε, που δεν θα είναι έκπληξη αν ένας από τους Γκέτσε, Μίλερ δει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη:

Σίλβα: "Δεν θα δείτε ντιμπέιτ προπονητών, αλλά "μάχη" παικτών"

Ρομπέρτο: "Καμία ομάδα δεν αισθάνεται άνετα στο Καραϊσκάκη"

Γκουαρδιόλα: "Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο"

Η αποστολή για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου

News 24/7

24MEDIA NETWORK