Ταγμένος στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος δεν γινόταν να μην ερωτηθεί σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι. Ξεκάθαρος ο ταλαντούχος αμυντικός που δήλωσε ταγμένος στην ομάδα του.

Ταγμένος στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος

Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος μετά το 2-2 κόντρα στην Παρτιζάν που συνδυάστηκε με πρόκριση του Ολυμπιακού στα playoffs του Champions League. O νεαρός άσος τόνισε πως η ομάδα του θα είναι πιο έτοιμη στο επόμενο ματς, ενώ σε ερώτηση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό απάντησε ξεκάθαρα:

"Αυτή τη στιγμή είμαι στον Ολυμπιακό και δεν με ενδιαφέρει τι γράφεται. Όταν έρθει η ώρα, θα το μάθω κι εγώ, γιατί αυτή τη στιγμή όλο γράφονται διάφορα και εγώ δεν ξέρω τίποτα."

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: "Ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι, όπως στο προηγούμενο ματς. Θα είμαστε πιο έτοιμοι κι εγώ προσωπικά που έχω χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας, προσπαθώ κάθε μέρα με την προπόνηση να βελτιώνομαι.

Είμαστε μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες θα το αποδείξουμε σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League μέσα στη χρονιά γιατί πιστεύω πως θα περάσουμε."

News 24/7

24MEDIA NETWORK