Το μυστικό που αποκάλυψε ο Σίλβα και οδήγησε στο πρώτο γκολ στο Λονδίνο

Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, που άνοιξε το δρόμο για το θρίαμβο στο "Εmirates" επί της Αρσεναλ ήταν, κατά γενική ομολογία αυτό που λέμε δουλεμένο στην προπόνηση

Το μυστικό που αποκάλυψε ο Σίλβα και οδήγησε στο πρώτο γκολ στο Λονδίνο

Στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι ακόμα περισσότερο εξειδικευμένο. Οπως προέκυψε από δήλωση που έκανε ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον μετά το ματς, το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού (ο Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του) είχαν αποκαλύψει μία ιδιαίτερα σημαντική λεπτομέρεια στους παίκτες τους.

"Η Αρσεναλ δεν βάζει παίκτη στην κορυφή της περιοχής όταν κάνει άμυνα σε κόρνερ" ήταν η επισήμανση που οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα ο Κώστας Φορτούνης δεν ξέχασαν.

Το μυστικό που αποκάλυψε ο Σίλβα και οδήγησε στο πρώτο γκολ στο Λονδίνο
INTIME SPORTS

Η πάσα του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού έγινε ακριβώς εκεί, στην κορυφή της περιοχής, όπου δεν υπήρχε, όπως μαρτυρούσε και το scouting, παίκτης της Αρσεναλ (ο Εζίλ βγήκε αλλά άργησε πολύ). Ετσι ο Πάρντο σούταρε γεμάτα και έστω και με τη βοήθεια της κόντρας την έστειλε εκεί που έπρεπε.

Ο Φινμπόγκασον αναλυτικά τόνισε: "Το πρώτο γκολ ήταν κάτι που το είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε ότι δεν βάζουν παίκτη στην άκρη της περιοχής. Γενικά όταν παίζεις μ' αυτές τις ομάδες ξέρεις ότι πρέπει να αμυνθείς καλά και να χρησιμοποιήσεις τους χώρους. Αυτοί από την πλευρά τους δεν ήθελαν να αμυνθούν, οπότε το πλάνο δούλεψε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK