Το πρώτο πανό για Βαλβέρδε πήρε... θέση στο γήπεδο!

Οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στο "Καραϊσκάκης" για το ματς με την Μπαρτσελόνα και κρέμασαν ήδη πανό για τον Ερνέστο Βαλβέρδε (PHOTO).

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να έχει την τιμητική του το βράδυ της Τρίτης (31/10) στο Φάληρο, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να μην ξεχνούν την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο και να έχουν σχεδιάσει τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κορεό προς τιμήν του.

Αυτό βέβαια θα "αποκαλυφθεί" λίγα λεπτά πριν από την πρώτη σέντρα στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα, με τους φίλους των Πειραιωτών να έχουν και άλλους τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους προς τον "Τσινγκούρι".

Ένας τρόπος ήταν και το πανό που κρεμάστηκε σε κεντρική θύρα, γύρω στις 8 το βράδυ, και το οποίο έγραφε: " Ερνέστο σε ευχαριστούμε για όλα" ("Ernesto, gracias por todo").

Το πρώτο πανό για Βαλβέρδε πήρε... θέση στο γήπεδο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK