Το... θαύμα έγινε, παίζει ο Οφόε!

Από το βράδυ της Δευτέρας (14/8) ο Βέλγος χαφ έλεγε ότι “εγώ θα το προλάβω το ματς με την Ριέκα”. Την Τρίτη (15/8) προπονήθηκε και ο Χάσι τον πήρε αρχικά στην 20άδα και λίγο πριν από τη σέντρα θα φανεί αν μπορεί να βρεθεί έστω στον πάγκο.

Να λοιπόν που ένα μικρό θαύμα έγινε. Ο Οφόε που από το Σάββατο (12/8) είχαν εκφραστεί αμφιβολίες για το κατά πόσο θα ήταν σε θέση να βοηθήσει στο ματς με την Ριέκα (16/8, 21.45), τελικά κάνοντας μόλις μία προπόνηση (τη σημερινή) συμπεριλήφθηκε στην 20άδα.

Ο Βέλγος χαφ δεν είναι για να παίξει βασικός, αλλά η ουσία είναι πώς ο ίδιος υποστήριζε το βράδυ της Δευτέρας (14/8) ότι “εγώ θα προλάβω το παιχνίδι” και να που τα κατάφερε, έστω κι αν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα κάτσει στον πάγκο.

Εκτός έμειναν οι Σισέ και Σιώπης που κρίθηκαν ανέτοιμοι λόγω κάποιων προβλημάτων τραυματισμού. Έξω είναι και οι τραυματίες Μποτία και Εμενίκε, αλλά και ο Μανθάτης για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η 20άδα: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Μπεν, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.