Τσόρι: "Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο"

Αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του Τσόρι Ντομίνγκες, ο Ολυμπιακός είναι απολύτως έτοιμος να αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά την Τετάρτη.

Τσόρι: "Προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργεντινός "μαέστρος" εκπροσώπησε τους παίκτες των "ερυθρόλευκων" στη συνέντευξη Τύπου και αναλυτικά τόνισε: " Οι παίκτες πάντα έχουν την όρεξη και την επιθυμία να πάρουν μέρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι έχουμε την όρεξη. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε προσεκτικοί και πιο καλοί από τον αντίπαλό μας και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Έχουμε δουλέψει αρκετά. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Έχουμε δει βίντεο, έχουμε δει εικόνες, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο.

Σημασία έχει ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε φέτος, το να περάσουμε δηλαδή από τα προκριματικά, και έπρεπε να το δεχθούμε. Είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Και εγώ το ίδιο. Εξαρτάται από τις σκέψεις και τις επιθυμίες του προπονητή μας. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ό,τι μας ζητήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK