Υπόσχεση Μαρινάκη για μεταγραφές: "Το ρόστερ δεν έκλεισε"

Μιλώντας για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να κάνει και άλλες μεταγραφές ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Υπόσχεση Μαρινάκη για μεταγραφές: "Το ρόστερ δεν έκλεισε"
marinakis

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

«Σίγουρα σήμερα είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Με πάρα πολύ δυνατές ομάδες. Τις πιο δυνατές ομάδες. Όπως είδαμε και οι τρεις καλύτεροι παίκτες, οι δύο είναι από την Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα, ενώ ακόμα και ο Κριστιάνο έχει ξεκινήσει από την Σπόρτινγκ, που είναι η τέταρτη ομάδα και είναι πάρα πολύ καλή ομάδα της Πορτογαλίας. Από τη μία πλευρά είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση, από την άλλη μπορώ να πω ότι πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση και να γράψουμε ιστορία. Γιατί την ιστορία την γράφεις με ομαδάρες. Δεν την γράφεις με ομαδούλες. Εμάς μας αρέσει ο ανήφορος, ο δύσκολος δρόμος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να γράψουμε ιστορία. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Θα το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και είμαστε αισιόδοξοι».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Το ρόστερ μπορώ να πω ότι δεν έχει κλείσει. Από την άλλη πλευρά, δεν εξαρτάται από το αν θα κάνουμε μία μεταγραφή ή δύο μεταγραφές για να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα ή τη Γιουβέντους. Εδώ χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο, για να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβασή μας. Με τον προπονητή έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία, υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον και προσπαθούμε και οι δυο μας και όλοι οι συνεργάτες μας για το καλύτερο δυνατό. Όπως σας είπα η ιστορία γράφεται με πολύ μεγάλες ομάδες και εδώ έχουμε μία τεράστια ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και πιστεύω ότι με λίγη τύχη, με μεγάλη προσπάθεια και πολύ δουλειά θα το πετύχουμε».

Για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: «Ειλικρινά αυτό που δήλωσα το πιστεύω. Θα ήθελα σήμερα το βράδυ και οι τρεις ελληνικές ομάδες να περάσουν. Να γράψουν ιστορία. Να προσπαθήσουν το καλύτερο για τον τόπο μας. Θα είμαστε χαρούμενοι τέσσερις ελληνικές ομάδες, μαζί με τον Ολυμπιακό, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Να κερδίσουν πολύτιμους βαθμούς για τη χώρα μας. Είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Άλλο το πώς συμπεριφερόμαστε στους μεταξύ μας αγώνες, άλλο πως συμπεριφερόμαστε για τον τόπο μας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK