Πάλι στο Τσ. Λιγκ ο Σιδηρόπουλος, πάλι υποψήφιος για το ντέρμπι!

Δεύτερος ορισμός για τον ρέφερι από τα Δωδεκάνησα σε 3 αγωνιστικές στο Champions League, κάτι μάλιστα που δεν επηρεάζει ενδεχόμενη επιλογή του και στο κυριακάτικο Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ. Ποιοι είναι οι άλλοι 3 βασικοί υποψήφιοι για "Καραϊσκάκης".

Πάλι στο Τσ. Λιγκ ο Σιδηρόπουλος, πάλι υποψήφιος για το ντέρμπι!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν να μην... βρει το κολάι στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αφού ορίστηκε ξανά από την ΟΥΕΦΑ. Μετά, λοιπόν, το Μπριζ – Λέστερ, στην πρεμιέρα των ομίλων, ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα σφυρίξει και παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε την Τετάρτη (19/10 ) στον αγώνα ανάμεσα στην Σέλτικ και την Γκλάντμπαχ, με βοηθούς τους Δαμινανό Ευθυμιάδη, Πολυχρόνη Κωσταρά, επιπρόσθετους βοηθούς τους Χαράλαμπο Καλογερόπουλο, Αλέξανδρο Αρετόπουλο και 4ο τον Λάζαρο Δημητριάδη.

Τόσο ο Σιδηρόπουλος αλλά και οι Καλογερόπουλος, Αρετόπουλος είναι οι βασικοί υποψήφιοι για να σφυρίξουν το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής 23/10 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Το εν λόγω ευρωπαϊκό τους παιχνίδι πάντως, δεν αναμένεται να τους επηρεάσει καθώς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα Πέμπτη και το ντέρμπι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (αν τελικά οριστεί κάποιος από τους τρεις )είναι την ερχόμενη Κυριακή. Υποψήφιος πάντως για την αναμέτρηση των "ερυθρόλευκων" με τον "δικέφαλο" είναι και ο Σταύρος Μάνταλος.

Να θυμίσουμε πως και στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, το Ολυμπιακός- ΑΕΚ, διαιτητής είχε οριστεί πάλι ο Σιδηρόπουλος, τον οποίο σίγουρα θα θέλει τώρα με... 1000 ο ΠΑΟΚ, αλλά όχι οι "ερυθρόλευκοι". Με την διαφορά βέβαια πως τότε επιδιαιτητής ήταν ακόμη ο Κύρος Βασσάρας ενώ τώρα ο Σωμαρακάκης (ΚΕΔ), εφόσον οι Γκρούτσης - Σαραϊδάρης διαφωνήσουν, προτείνοντας διαφορετικούς διαιτητές στο ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK