Αναστασίου: "Το αποτέλεσμα είναι πονηρό"

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει πονηρό το 0-0 της Λιέγης, τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΟΤΕ ΤV: "Οταν σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό δεν χάνεις, είναι καλό. Σίγουρα το 0-0 είναι ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στο πρώτο όπου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα και όσες φορές έγινε αυτό ήταν από δικά μας λάθη λόγω του αγωνιστικού χώρου.

Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες για να κάνουμε ένα γκολ, να πάρουμε τη νίκη και το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό. Δεν έγινε όμως..Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε τώρα στην ρεβάνς. Αυτό που έχουμε ξεκινήσει πέρυσι θα το συνεχίσουμε και έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμη», τόνισε αρχικά.

Έχουμε 5 μέρες ακόμη να προετοιμαστούμε. Να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες μας. Να δούμε το Σάββατο τους αντιπάλους μας. Στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Το σκορ είναι πονηρό. Χρειάζεται ωριμότητα, υπομονή και την βοήθεια του κόσμου, που ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, να πάρουμε την πρόκριση".

Διαβάστε ακόμη

Σταντάρ-Παναθηναϊκός 0-0 (VIDEO)