Φοβήθηκαν τους... σοβιετικούς, έδωσαν αντίπαλο στον ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου μ' αυτούς της Σπαρτάκ Μόσχας τρέφουν μίσος πολλών ετών μεταξύ τους από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Η κόντρα αυτή και η προσπάθεια της UEFA να μη συναντιούνται γενικά Ρώσοι με Ουκρανούς φιλάθλους έκανε τον ΠΑΟΚ να μάθει νωρίς αντίπαλό για το UCL.

Ο ΠΑΟΚ αν περάσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας θα τεθεί αντιμέτωπος με μία εκ των Μπενφίκα ή Φενέρ για το Champions League.

Συγκεκριμένα, η UEFA ενημέρωσε τον "δικέφαλο" για τη σχετική απόφαση, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να συναντηθούν Ρώσοι οπαδοί με Ουκρανούς λόγω των γνωστών προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών.

Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της Ντιναμό Κιέβου με την Σλάβια Πράγας και το σενάριο να βρεθούν οι δύο πρώην σοβιετικοί είναι εφιαλτικό, αφού πέρα απ' όλα οι δύο ομάδες διατηρούν μίσος πολλών ετών!

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...