H UEFA έκανε το ερώτημα και το Twitter του ΠΑΟΚ έριξε την ατάκα!

Το γκολ του Ουάρντα έχει απογειώσει τον ΠΑΟΚ και απόδειξη είναι η χιουμοριστική απάντηση που έδωσε ο διαχειριστής του Twitter του "Δικεφάλου" σε ερώτημα που έκανε η UEFA. Διαβάστε λεπτομέρειες.

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα γκολ όχι μόνο κάνει τη διαφορά στο ζευγάρι της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ αλλά μεταμορφώνει και την ψυχολογία των ανθρώπων.

Μέχρι το 76ο λεπτό υπήρχε προβληματισμός για την όχι καλή απόδοση της ομάδας του Λουτσέσκου που έφερνε την Μπενφίκα μπροστά στο σκορ με 1-0 και με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, όμως το γκολ του Ουάρντα άλλαξε όλο το ματς, με τους Θεσσαλονικείς να παίζουν με πάθος και ψυχή στο φινάλε και να φεύγουν με το χρυσό 1-1 από την Λισσαβώνα.

Πλέον, η ελληνική ομάδα έχει τα φόντα με "προίκα" αυτό το 1-1 να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τούμπα για τους ομίλους του Champions League, με την UEFA να θέτει μάλιστα και σχετικό ερώτημα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter το πρωί της Τετάρτης.

"Θα αποκλείσει ο ΠΑΟΚ την Μπενφίκα για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League", είναι το ερώτημα της UEFA με το οποίο συνοδεύει μία πανηγυρική φωτογραφία του Ουάρντα από το ματς, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να δίνει άμεσα την απάντηση του.

"Εμείς επιτρέπεται να ψηφίσουμε;", ήταν το ερώτημα, με μπόλικη δόση χιούμορ, προς την ευρωπαϊκή ποδοφαιρική ομοσπονδία, με ένα από τα hashtag που χρησιμοποιήθηκαν στο tweet του ΠΑΟΚ να είναι το #TheTimeIsNow (Η ώρα είναι τώρα).

Φυσικά και είναι η ώρα της πρόκρισης!

News 24/7

24MEDIA NETWORK