Ούτε το νέο σύστημα ξεμπλόκαρε τη Βασιλεία. Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ;

Μετά από 0/2 σε πρωτάθλημα - Ευρώπη, η αντίπαλος του "Δικεφάλου"έμεινε στην ισοπαλία, με τον υπηρεσιακό προπονητή Φράι να κάνει ντεμπούτο αλλάζοντας τη διάταξη της 11άδας. Χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ούτε το νέο σύστημα ξεμπλόκαρε τη Βασιλεία. Τι να φοβηθεί ο ΠΑΟΚ;

Βικί έφυγε, Φράι ανέλαβε. Μια αλλαγή προπονητή που εκ του πρώτου αποτελέσματος λίγο έλειψε να φανεί ευεργετική για Βασιλεία, μετά τις δυο ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς. Μέχρι το 86' όμως...

Στο εκτός έδρας ματς με την Ξαμάξ νέος προπονητής δεν ακολούθησε την τακτική του προκατόχου του και δοκίμασε μια Βασιλεία με 4-4-2. Η παρουσία δύο φορ (Αγέτι, Φαν Βολφσβίνκελ) βοήθησε τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επιθετικοί και να φτιάξουν ευκαιρίες, τις οποίες ξόδεψαν ωσότου ο ακραίος Οκαφόρ δώσει τη λύση στο 65'.

Ήταν το γκολ που έμοιαζε πως θα κρίνει το παιχνίδι και θα δώσει στη Βασιλεία μια ισχνή νίκη ψυχολογίας, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο ημίωρο είχε παθητικό ρόλο. Ως τη στιγμή που ο Ρίβερος έχασε τον Νουτσόλο και διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Για τη Βασιλεία έπαιξαν οι: Όμλιν, Βίντμερ, Κουμάρτ, Σούτσι, Ρίβερος, Φράι, Τζούφι, Καλουλού (63' Μπούα), Όκαφορ (77' Στόκερ), Αγέτι, Φαν Βολφσβίνκελ (70' Κάμπο)

Προφανώς και ο ΠΑΟΚ δεν τρομάζει από μια ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα και κυρίως ψυχολογία. Ακόμη κι αν το 2-1 της Τούμπας είναι εύθραυστο, η ομάδα του Λουτσέσκου εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK