ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα: 3-2 τη Σπαρτάκ με απίστευτη ανατροπή!

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο καναβάτσο με δύο γκολ σε βάρος του έως το 17'! Επέστρεψε δριμύτερος και απάντησε με τρία γκολ μέσα σε ένα τέταρτο (29'-44')! Ο Πασχαλάκης έπιασε πέναλτι (71') και η νίκη επί της Σπαρτάκ μαζί με το πλεονέκτημα πρόκρισης ήρθε, παρά το καρδιοχτύπι!

ΠΑΟΚάρα είσαι τρέλα: 3-2 τη Σπαρτάκ με απίστευτη ανατροπή!

Τα είδαν... όλα οι φίλοι του ΠΑΟΚ που γέμισαν το γήπεδο της Τούμπας. Η ομάδα του Λουτσέσκου, ωστόσο, τους αποζημίωσε τελικά με μια σπουδαία νίκη σε βάρος της Σπαρτάκ Μόσχας (3-2). Μια νίκη που αποτελεί θεμέλιο πρόκρισης στα Play off του Champions League. Οι παίκτες του "δικεφάλου" μπήκαν φλύαροι και επιπόλαιοι στο γήπεδο της Τούμπας με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο γκολ μέσα σε 10 λεπτά, σε ισάριθμες επιθετικές προσπάθειες των Ρώσων!

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ποπόφ ανενόχλητος από το ύψος της περιοχής σημάδεψε με το εξωτερικό την αριστερή γωνία του Πασχαλάκη. Σα να μην έφτανε αυτό δέκα λεπτά αργότερα, ο Πρόμες από το ίδιο περίπου σημείο και με τη βοήθεια της τύχης, αφού η μπάλα κόντραρε στον Χατζερίντι, "έγραψε" το 0-2 (17').

Υπό το φάσμα της βαριάς ήττας, οι γηπεδούχοι ξύπνησαν και με μπροστάρη τον σεληνιασμένο Μάτος όχι απλά μείωσαν με τον Πρίβιογιτς (πέναλτι στο 29' από χέρι του Ζομπνίν), αλλά πέτυχαν και τη μεγάλη ανατροπή πριν από την ανάπαυλα!

Ο Λημνιός με σουτ στην κίνηση στο 37΄, έπειτα από συρτή σέντρα του Μάτος και ο Πέλκας στο 44', πάλι έπειτα από ενέργεια του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ και λάθος του Ρώσου κίπερ, έφεραν τα πάνω-κάτω και σήκωσαν την Τούμπα στον αέρα!

Το ξεκίνημα του β' μέρους, βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ πιο προσεκτικούς και συγκεντρωμένους, ώστε να μην δώσουν εκ νέου δικαιώματα στους φιλοξενούμενους. Το κατάφεραν με καλό βαθμό, άσχετα αν υπήρξαν και φάσεις που χρειάστηκε ο Πασχαλάκης να δοκιμάσει τα ρεφλέξ του.

Ο Πέλκας, μάλιστα, λίγο έλειψε να πετύχει και 4ο γκολ, αλλά στο ανεπανάληπτο τετ α τετ που του παρουσιάστηκε στο 64' σούταρε άστοχα.

Οι σφυγμοί ανέβηκαν ξανά στο 69' όταν ο ρέφερι υπέδειξε -αυστηρό- πέναλτι για τράβηγμα φανέλας του Λουίς Αντριάνο από τον Χατσερίντι. Δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Πασχαλάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Πρόμες και κράτησε -με τη βοήθεια της αριστερής δοκού- την ομάδα του μπροστά στο σκορ!

ΠΑΟΚ:Πασχαλάκης, Μάτος, Χατσερίντι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο (84' Σάκχοβ), Κάνιας, Πέλκας, Ελ Καντουρί (61' Ουάρντα), Λημνιός (79' Ζαμπά), Πρίγιοβιτς.

Σπαρτάκ Μόσχας:Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκό, Μποκέτι (90+ Ρασκαζόβ), Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Ποπόφ (64' Τιμοφέεβ), Λομοβίτσκι, Λουίζ Αντριάνο (78' Ζε Λουίς), Πρόμες

News 24/7

24MEDIA NETWORK