Ο Ουάρντα "απάντησε" στο πέναλτι με γκολ και... ξέσπασμα!

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να αντέχει παρά τον καταιγισμό φάσεων της Μπενφίκα όμως λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, μία υπόδειξη πέναλτι άφησε πίσω στο σκορ τον "Δικέφαλο" (VIDEO).

Ο Ουάρντα "απάντησε" στο πέναλτι με γκολ και... ξέσπασμα!

Για περίπου 25 λεπτά η άμυνα του ΠΑΟΚ δέχτηκε τεράστια πίεση και ο Πασχαλάκης έζησε δύσκολες στιγμές κάτω από την εστία, παρόλα αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κρατούσε μέχρι το 45'.

Τότε όμως ήρθε η άσχημη στιγμή για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου: ο Γκριμάλδο έκανε γύρισμα από αριστερά, ο Μαουρίσιο μάρκαρε τον Ζέντσον και ο Μίλοραντ Μάζιτς καταλόγισε πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες αλλά και ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Πίζι νίκησε τον Πασχαλάκη (τον έστειλε στην άλλη αγωνία) και έβαλε μπροστά στο σκορ τους "αετούς".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΖΙ:

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και αφού έμεινε ζωντανός στο δεύτερο μέρος μετά από 1-2 καλές ευκαιρίες της Μπενφίκα για δεύτερο γκολ, "χτύπησε" με τη "χρυσή" αλλαγή του Λουτσέσκου.

Ο Ουάρντα πέρασε στο 52' αντί του Λημνιού και στο 76' έστειλε τους παίκτες του και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα ουράνια, όταν πήρε το... ριμπάουντ μετά από κεφαλιά του Βαρέλα στο οριζόντιο δοκάρι και με δυνατό σουτ με το αριστερό έκανε το 1-1!

Αμέσως μετά το γκολ, ο Αιγύπτιος πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, ενώ στη συνέχεια το αφιέρωσε στην εξέδρα και φίλησε πανευτυχής το χορτάρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK