Η Γκλάντμπαχ "τρολάρει" μέσω Twitter ενόψει Σέλτικ!

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησής της με την Σέλτικ για την 3η αγωνιστική του CL, η Γκλάντμπαχ άλλαξε το όνομά της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter (φωτογραφία)!

Το "Celtic Park" ετοιμάζεται να φορέσει απόψε τα καλά του καθώς η Σέλτικ ρίχνεται ξανά στη μάχη του Champions League υποδεχόμενη για την 3η αγωνιστική την Γκλάντμπαχ, ωστόσο για μερικούς Σκωτσέζους είναι πολύ δύσκολο να γράψουν το όνομα της Μπορούσια...

 

Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση του ιδιοκτήτη μίας παμπ στην Γλασκώβη, ο οποίος αδυνατώντας να γράψει σωστά το όνομα της Γκλάντμπαχ σε μία πινακίδα έξω από το μαγαζί του ώστε να προσελκύσει πελάτες το βράδυ έγραψε "Σέλτικ vs Μία γερμανική ομάδα".

Ε, οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας της Γκλάντμπαχ στο Twitter το είδαν και έδειξαν πως διαθέτουν άμεσα αντανακλαστικά αλλά και τρομερό χιούμορ: όχι μόνο ανέβασαν την επίμαχη φωτογραφία αλλά αντί για Γκλάντμπαχ, η ομάδα αναφέρεται πλέον στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ως "Μία Γερμανική Ομάδα".

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...