Βασικός στο "Emirates" ο Ντουρμάζ

Σε γκάφα υπέπεσε η "Mirror", η οποία σε ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, παρουσιάζει τον Τζίμι Ντουρμάζ στη βασική ενδεκάδα των "ερυθρολεύκων".

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν δηλώθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις του Champions League και ως εκ τούτου δεν βρίσκεται στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" για το ματς με την Άρσεναλ.

Σύμφωνα με τη "Mirror" όμως ο Σουηδός όχι απλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά θα ξεκινήσει και βασικός στο "Emirates". Συγκεκριμένα, η βρετανική ιστοσελίδα, σε ρεπορτάζ σχετικά με τα πλάνα του Μάρκο Σίλβα για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Λονδίνο, παρουσιάζει τον Ντουρμάζ ως μέλος της βασικής ενδεκάδας.

Σε αυτή μάλιστα, συμπεριλαμβάνει και τον τιμωρημένο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, καθώς και τον τραυματία, Ανδρέα Μπουχαλάκη. Με λίγα λόγια τα έκανε... σαλάτα η "Mirror"!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.