Τζούκιτς: "Ήρθαμε για να νικήσουμε στην Αθήνα"

Παρά την ήττα της ομάδας του στη Σερβία, ο προπονητής της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Τζούκιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πως ήρθε στην Αθήνα για να παλέψει και να κερδίσει.

Valencia's coach Miroslav Djukic from Serbia gestures to their players during their Europa  League Group A soccer match against St Gallem at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, Oct. 24, 2013. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's coach Miroslav Djukic from Serbia gestures to their players during their Europa League Group A soccer match against St Gallem at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, Oct. 24, 2013. (AP Photo/Alberto Saiz) AP

"Εμείς ήρθαμε εδώ με ένα μειονέκτημα που έχουμε από το πρώτο παιχνίδι του Βελιγραδίου. Όμως παρόλα αυτά ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ποια είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξετε, έτσι ώστε να μην βρεθείτε πάλι σε δύσκολη θέση;

"Σίγουρα στο πρώτο ματς κάναμε κάποια λάθη, κυρίως χάναμε την μπάλα σε κάποιες περιοχές που δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε".

Επειδή η Παρτιζάν πρέπει να πετύχει μίνιμουμ τρία γκολ για να έχει τύχη στη ρεβάνς. Σκοπεύετε να επιτεθείτε από την αρχή του παιχνιδιού;

"Οντως από την αρχή εμείς θα είμαστε επιθετικοί, θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε, να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και να κερδίσουμε. Θα παίξουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και στο Βελιγράδι".

Το όνομά σας είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Υπήρχαν όντως επαφές για να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία;

"Υπήρχαν όντως τέτοιες συζητήσεις, αλλά τώρα δεν πραγματοποιήθηκε αυτός ο “γάμος”. Εγώ είμαι στην Παρτιζάν και θα κάνω τα πάντα για να προκριθούμε και να πάμε πιο μπροστά".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αμυντικός της ομάδας, Μίροσλαβ Βουλίσεβιτς, ο οποίος σχολίασε:

"Εχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο αντίπαλο και ήρθαμε με ένα μειονέκτημα από το πρώτο ματς του Βελιγραδίου. Ηρθαμε εδώ να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα και να έχουμε καλό αποτέλεσμα".

Ποια είναι η αίσθηση όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και βλέπεις τις φωτογραφίες των Ριβάλντο, Καρεμπέ κ.ά. Σας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να παλέψετε;

"Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ, αλλά εμείς εδώ ασχολούμαστε με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο και δεν θέλουμε να μας επηρεάσει τίποτε άλλο και όχι κάτι που υπάρχει στα αποδυτήρια ή κάπου αλλού" .

Ήσουν συμπαίκτης με τον Βούκοβιτς στην Βοϊβοντίνα. Έχεις να μας πεις κάτι για αυτό;

"Είμαστε μεγάλοι φίλοι όντως. Συναντηθήκαμε για λίγο μόνο. Το μόνο που σχολίασε ο Βούκοβιτς είναι ότι μας περιμένει ίδια ατμόσφαιρα με αυτή που συνάντησαν εκείνοι στο Βελιγράδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK