Ποιος Κριστιάνο; Ο Μέσι έχει κόντρα με τον Ντοστ!

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, στο γκρουπ του Ολυμπιακού θα συγκρουστούν το βράδυ της Τετάρτης (27/9) οι δύο κορυφαίοι σκόρερ της Ευρώπης. Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ με Μέσι και Ντοστ υπόσχονται πολλά πολλά γκολ.

Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group D soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (27/9) την Μπαρτσελόνα με τις δύο ομάδες να αφήνουν πολλές προσδοκίες για ένα ματς με πολλά γκολ στο "Αλβαλάδε".

Και πώς να μην περιμένει κανείς τα... τεμάχια να είναι στο over αφού στα δύο συγκεκριμένα κλαμπ αγωνίζονται οι κορυφαίοι σκόρερ της Ευρώπης για την περσινή σεζόν!

Ποιος Κριστιάνο; Ο Μέσι έχει κόντρα με τον Ντοστ!
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο ένας φυσικά είναι ο Λιονέλ Μέσι με τα 37 του γκολ και ο άλλος δεν είναι ο... Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Ολλανδός "μπόμπερ" Μπας Ντοστ!

Για μόλις τρία γκολ ο άσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας έμεινε πίσω από τον Αργεντινό σούπερ σταρ, καθώς σκόραρε 34 τέρματα σε 31 ματς και έχασε το "Χρυσό Παπούτσι".

Ο Ντοστ βέβαια δεν έπεσε από τον... ουρανό και βρήκε πορτοφόλι για να βάλει τα 34, αφού πρόκειται για έναν προικισμένο σκόρερ που στην Χερενφέιν είχε τελειώσει τη σεζόν με 32 και στην Βόλφσπουργκ με 16 σε 21 ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK