Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σκόραραν με δύο αγκαλιές!

Η Γιουβέντους ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια εντός γηπέδου πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους "4" του Champions League αλλά το φινάλε βρήκε νικήτρια και την... Μπαρτσελόνα (PHOTOS).

Juventus's Mario Mandzukic, right, runs past Barcelona's Lionel Messi, center, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus's Mario Mandzukic, right, runs past Barcelona's Lionel Messi, center, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

To ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε μέσα σε λίγες εικόνες! Μετά το 0-0 στο "Camp Nou" και την πρόκριση της Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League οι παίκτες του Αλέγκρι γιόρτασαν με την ψυχή τους αυτό το μεγάλο επίτευγμα πανηγυρίζοντας με τους 5.000 εκδρομείς οπαδούς τους όμως ο Ντάνι Άλβες δεν ξέχασε το μπλαουγκράνα παρελθόν του...

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σκόραραν με δύο αγκαλιές!

Βλέποντας τον συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του Νεϊμάρ να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη στενοχώρια και να λυγίζει, τον πλησίασε και του χάρισε μία ζεστή αγκαλιά, με την εικόνα αυτή να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media.

Φυσικά η Μπαρτσελόνα δεν πήγε... πίσω όσον αφορά στο fair play, αφού παρά την πίκρα του αποκλεισμού μοίρασε συγχαρητήρια στους Τορινέζους για την πρόκριση, μέσω μηνύματος στα ιταλικά στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Μήνυμα που συνοδεύτηκε από φωτογραφία με αγκαλιασμένους τους Αντρές Ινιέστα και Τζόρτζιο Κιελίνι.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK