O διαιτητής στο Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους έφερε τρόμο!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη ρεβάνς της Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους στους "8" του CL ξεκίνησε με μπόλικη γκρίνια ελέω του διαιτητή και του "μπλαουγκράνα"... παρελθόντος του!

Referee Björn Kuipers, right and other officials inspect the pitch prior to the  Champions League group C soccer match at the Etihad Stadium between Manchester City and Borussia Moenchengladbach in Manchester, England, Wednesday, Sept. 14, 2016. The match was rearranged from Tuesday due to adverse weather conditions in Manchester.  (AP Photo/Dave Thompson)
Referee Björn Kuipers, right and other officials inspect the pitch prior to the Champions League group C soccer match at the Etihad Stadium between Manchester City and Borussia Moenchengladbach in Manchester, England, Wednesday, Sept. 14, 2016. The match was rearranged from Tuesday due to adverse weather conditions in Manchester. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Μπαρτσελόνα είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στη φάση των "16" του Champions League όταν και είχε συντριβεί με 4-0 στο Παρίσι όμως στη ρεβάνς έγραψε ιστορία και με το εξωπραγματικό 6-1 (με τα τρία γκολ από το 88' και μετά) πανηγύρισε την πρόκριση του... αιώνα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σε εκείνο το ματς αρκετοί ήταν εκείνοι που είχαν σταθεί στα διαιτητικά φαλτσοσφυρίγματα του Τούρκου διαιτητή ο οποίος είχε "χαρίσει" δύο πέναλτι υπέρ των Καταλανών και το εντυπωσιακό είναι πως δύο 24ωρα πριν το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους, στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ της "βέκια σινιόρα", η συζήτηση για τη διαιτησία μόλις ξεκίνησε.

O διαιτητής στο Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους έφερε τρόμο!

Αιτία ο ορισμός από την UEFA του Ολλανδού Μπιορν Κάιπερς ως άρχοντα του αγώνα στο "Camp Nou", με τον συγκεκριμένο ρέφερι να είναι "ούτε ζέστη ούτε κρύο" για τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα (3 νίκες-3 ισοπαλίες-1 ήττα ο απολογισμός του) αλλά να άσχημες αναμνήσεις στην Γιουβέντους αλλά και στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ειδικότερα.

Με αυτόν σε ευρωπαϊκά παιχνίδια της η ομάδα του Τορίνου δεν έχει νικήσει ούτε μία φορά, έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 4 ματς ενώ ο Αλέγκρι έχει πικρή εμπειρία από τον Ολλανδό από ματς Μπαρτσελόνα-Μίλαν τη σεζόν 2011-12 (όταν ήταν ακόμα στους "ροσονέρι") όταν είχε δώσει δύο πέναλτι υπέρ της "Μπάρσα".

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK