Διπλωματικό επεισόδιο Μεγάλης Βρετανίας-Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Σερζ Οριέ δεν πάτησε ποτέ βρετανικό έδαφος καθώς οι αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο. Εξαλλοι στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Συνέβη και αυτό στο αεροδρόμιο του Λονδίνου μία ημέρα πριν από το παιχνίδι της Αρσεναλ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι βρετανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα στον Σερζ Οριέ διότι ο Γάλλος καταδικάστηκε στις 26 Σεπτεμβρίου σε δύο μήνες φυλάκιση για επίθεσή του σε αστυνομικό.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της Παρί που έκαναν λόγο για έλλειψη σεβασμού από την πλευρά των Βρετανών σ' ένα αν μην τι άλλο ευαίσθητο θέμα. "Πρόκειται για πρωτόδικη απόφαση για την οποία έχει κατατεθεί έφεση. Επιτέλους, υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας" έλεγαν στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ετσι από το πουθενά ο Ουνάι Εϊμερι θα έχει μία λύση μείον για το παιχνίδι της Τετάρτης αλλά προφανώς το αγωνιστικό κομμάτι σ' αυτό το ζήτημα είναι το τελευταίο που απασχολεί.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).