O Έμερι πέταξε το γάντι στον Ζιντάν με ατάκα-φωτιά!

Η Ρεάλ κέρδισε τον πρώτο...γύρο επικρατώντας 3-1 στο "Μπερναμπέου" όμως η Παρί την περιμένει με άγριες διαθέσεις στη ρεβάνς όπως τόνισε ο Ουνάι Έμερι!

PSG coach Unai Emery, left, chats with Real Madrid coach Zinedine Zidane before the start of the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
PSG coach Unai Emery, left, chats with Real Madrid coach Zinedine Zidane before the start of the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Το πρώτο ματς στην Μαδρίτη δεν εξελίχτηκε καλά για την Παρί και η ήττα με 3-1 από την Ρεάλ όχι μόνο βρήκε τους ανθρώπους της να προβληματίζονται αλλά και να ασκούν έντονη κριτική για τα σφυρίγματα του Ιταλού διαιτητή Ρόκι.

Όσο πάντως οδεύουμε προς τη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου η κουβέντα για τη διαιτησία περνάει σε δεύτερο πλάνο, με τον οργανισμό "Παρί" να στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αυτό τουλάχιστον αντιλαμβάνεται κανείς από τις τελευταίες δηλώσεις του Ουνάι Έμερι, ο οποίος έστειλε μήνυμα στους "μερένγκες" για ρεβάνς που δεν θα θέλουν να ζήσουν...

"Η Ρεάλ πρέπει να έρθει στο Παρίσι αλλά αυτό που δεν ξέρουν είναι τι τους περιμένει πραγματικά.

Έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο σπίτι μας έχουμε μεγάλη δύναμη όπως δείχνουν οι 17 νίκες που έχουμε φέτος", τόνισε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ξέρει ότι πριν από την Ρεάλ θα έρθει στο Παρίσι και η Μαρσέιγ για το μεγάλο ντέρμπι μίσους της Ligue 1.

"Η ομάδα μας είναι αποφασισμένη όμως σε αυτά τα δύο παιχνίδια που έρχονται με Μαρσέιγ και Ρεάλ θα είναι ακόμα περισσότερο.

Δεν θα ξέρουν τις τους περιμένει στο Παρκ Ντε Πρενς, Θα τα δώσουμε όλα, δε θα σκεφτούμε ούτε το παρελθόν ούτε το μέλλον.

Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από εμάς.Έχουμε μπροστά μας δύο ημερομηνίες για να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK